|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdo je za vas nudist?
24.7.2008 22:01:30   
2ursae
takole je bilo: na navadni (ne FKK) plaži nas je bilo ene par, ki smo se kopale zgoraj brez. To prakticiram že par let, nikoli nisem imela težav. No, letos pa je k meni pristopil gospod in mi pojasnil, da kršim zakon, ker sem nudistka na nenudistični plaži ter zahteval, da si dam gor še modrc. Pa me zanima, če je po vašem mnenju res nudistka tudi ženska, ki je le brez modrca in pa, če vas na plaži ženske, ki so zgoraj brez, kaj motijo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdo je za vas nudist?
24.7.2008 22:10:23   
brina_3
Zame je nudistka ženska v primiru le,če je čisto gola.
Ženske,ki s pa sončijo zgoraj brez me pa ne motijo.
No ja mogoče bi gledala na to drugače,če ne bi bila sama ena iz med tistihuser posted image

Lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 22:11:56   
CUKRČEK
si naletela na enga redkih tipov, ki ga joški motijouser posted image

ZAme je pa nudizem to, da si cel gol. Drugače pa so joški že na ulicah skoraj povsem goliuser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 24.7.2008 22:12:32 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 22:13:42   
Rožica I
Eden in edini moški na svetu, ki ne gleda rad razgaljenih prsi... in ti naletiš nanj user posted image !

No, zares pa, jasno, da ne kršiš zakona, saj si nudistka takrat, ko snameš še figov list.

ROŽICA

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 22:18:40   
Dream
Sama se vedno sončim zgoraj brez na vseh navadnih plažah. In to zame ni isto kot biti nudist. Nudizem še vedno pomeni biti gol... Evo, povzeto iz SSKJ:

nudízem - gibanje, ki se zavzema za nagoto, zlasti pri kopanju, športu: pristaš nudizma; možnosti za
razvoj nudizma

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 22:23:16   
skuštrana
2ursae, ti, ti nudistkauser posted image user posted image

Ti nisi nudistka, ti si bila polnudistkauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 22:33:40   
2ursae
skuštrana, ti bi morala vedet odgovor na moje vprašanje, je bilo na Hrvaškem user posted image . A imate res tako striktne zakone al si je gospodič (ja, dekleta, mlad je bil user posted image ) vse gladko izmislil.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 22:41:53   
Dream
Še celo mlad je bil? Mogoče se pa ni mogel sprijazniti z lepoto tvojih balončkov in je raje posrkbel za to, da si se ti oblekla, kot da njemu kaj dvigne user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2008 22:51:36   
Majuska
Se mi zdi, da je definicija nudizma dovolj jasna. "Nude" v angleščini pomeni gol, torej je to povsem slečena oseba. Če si topless, si lahko na vsaki plaži in naj si oni tipček vtakne nekam svoj zakon.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2008 23:49:42   
lelaval
Še celo mlad je bil? Mogoče se pa ni mogel sprijazniti z lepoto tvojih balončkov in je raje posrkbel za to, da si se ti oblekla, kot da njemu kaj dvigne

user posted image  user posted image  user posted image

Ali pa si je mislil, kako si sploh upaš slečt modrc, ko pa imaš 2 otroka.
Sicer pa je zame nudist le tisti, ki je popolnoma gol

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2008 8:51:17   
Nika v službi
O, 2ursae, ta je pa dobra, no. A je imel zraven kako gospo, ki te je grdo gledala?! Mogoče ga je pa ona našuntala, da te more skenslat, ker ji delaš konkurenco?!user posted image

Traparija, nudist je tisti, ki se na nudistični plaži (FKK) sonči brez vsega, torej gol, nude.

Sama toplessa ne prakticiram, na nudl plaži pa sem že bila in je fajn. Z goloto kot tako nimam težav, čeprav imam višek kg (ko smo začeli prakticirati savnanje je do nudizma le še kratek korak) in tudi zgoraj brez me ne moti. Mojega pa sploh ne.user posted image

Kaj pa vem, ne poznam hrvaških zakonov, vem pa, da na nekaterih plažah npr. v Italiji je topless prepovedan, tako da... vse je mogoče. Tudi v islamskih deželah se ti lahko zgodi kaka neprijetnost, ampak v lepi naši.... no, ja. No comment.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 9:32:25   
kristinaj
kateri zakon pa??

jaz bi naslednji dan še v tangicah na plažo prišla ......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2008 9:34:56   
SINEJA
Nudist je za moje pojme popolnoma nag.
Ko sem bila še mlada brez otrok sem se tudi sama kopala zgoraj brez,sedaj pa moja dva hribčka nista več takšna kot pred  leti,čeprav mož pravi,da ne zgledata slabo in naj odvržem zgornji del kopalkuser posted image .Ampak leta in dva poroda(oba otroka sem dojila več kot leto dni)pač naredijo svoje.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2008 9:36:10   
Volga
Kaj pa če se na navadno javno plažo privlečeta dva in se slečeta do nagega? Se je zgodilo moji frendi, pa jim ni nič težila, samo prav pa verjetno ravno ni, a ne?

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2008 10:00:20   
nina166
Mogoče pa je imel zraven zelo ljubosumno punco/ženo, ki jo je motilo, da bi on lahko gledal tvoje prsi. In mu je ona zatežila, da naj ti reče, da se obleči. Poznam že eno tako, ki bi bila sposobna kaj takega in možek bi jo ubogal ko cucek user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2008 11:24:59   
tinkatonka
Pa me zanima, če je po vašem mnenju res nudistka tudi ženska, ki je le brez modrca in pa, če vas na plaži ženske, ki so zgoraj brez, kaj motijo.

Pomojem ženska brez modrca in v spodnjem delu kopalk ni nudist. In ne, ne motijo me!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2008 12:44:19   
mojsoncek
Nas so tudi v LA-ju bay watch mojstri preganjali, da moramo dati modrc gor. Pri nas in na Hrvaskem pa se nikoli. In ja tudi zame je nudist tisti, ki je popolnoma gol.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2008 13:10:10   
skuštrana
skuštrana, ti bi morala vedet odgovor na moje vprašanje, je bilo na Hrvaškem . A imate res tako striktne zakone al si je gospodič (ja, dekleta, mlad je bil ) vse gladko izmislil.

Tega zakona ni..Je pa par mest, kjer so mestni veljaki prepovedali šetanje v kopalkah, pa kopanje zgoraj brez, pa malcanje na plaži...Če je pa tvoj počitniški kraj med njimi pa ne vemuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2008 18:34:25   
Felicita
No, tak zakon je. in zicer ZJRM-1 (Zakon o varstvu javnega reda in miru) in sicer 3. alinea 7. člena. Torej ja, če si na oblečeni plaži zgoraj brez, te lahko oglobijo z minimalno globo nekaj čez 200 EUR.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2008 18:45:46   
baguSka
evo neki iz zakona o javnem redu in miru:

Kdor na javnem kraju spolno občuje, razkazuje spolne organe ali na vsiljiv način ponuja spolne usluge in s tem koga moti, povzroči vznemirjenje ali zgražanje ljudi, se kaznuje z globo od 50.000 tolarjev do 100.000 tolarjev.

zdej, kaj so za njih spolni organi, ce zraven spadajo tud joski, pa ne vem... ampak ce si na plazi, kjer so kopalke obvezne in nekoga motis s svojimi joski, potem je verjetno ze krsenje tega zakona user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?