bobek05 -> Kako kaj trebuščki pri julijkah - nadaljevanje (1.3.2005 9:44:10)
|
Jaz imam tudi rok 3.7., pri kg pa sem malo bolj pridna (+ 7 kg). Ful imam apetit, kar naprej bi nekaj jedla, pa tudi sladkarijam se ŽAL premalo izogibam. Da bom ogromna, sem vedela že od vsega začetka, ker je bila tudi moja mama, ampak nikoli si nisem mislila, da bom takšna tro-delna omara. Saj sploh nisem debela, le trebuh je takooooooo gromozanski (pred nekaj dnevi sem merila obseg - 104 cm). 1. nosečniške hlače sem morala obleči pri 2,5 mesecih, pa mi zdaj več niso prav (je bil samo zgornji del raztegljiv). Smola pa taka. Pa tudi plašček sem kupila malo večji in sem ga včeraj morala nesti šivilji, da mi prestavi gumbe... Kaj te zime ne bo konec? Tudi moj sonček že pridno brca (od prejšnjega pon. vsak dan). Naslednji teden (v tor.) imam UZ - mogoče bomo izvedeli spol. Meni vsi pravijo, da bo fantek (ga nosim strašno od spodaj in navzven - mislim, da si bomna koncu pretegnila hrbet, ker me že zdaj boli)... Meni pa je v bistvu vseeno. Aja, :nosecka: sem pa 1., tako da se mi zaenkrat še ne sanja kaj me čaka. Malo me pa vseeno skrbi kako bom izgledala na koncu.:zmeden2: Mož mi pravi, da bo :duda: glede na moj trebuh imel 6 kg. Saj vem, da me straši, ampak on jih je imel pri porodu 4,5 kg (sedaj je velik 2 m). Mene bo kap...:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|