Marsy -> RE: September 2008, 3. del (29.7.2008 12:30:11)
|
Ja, glede sosedov - pa ni nujno, da so stari - zna biti človek kdaj pa kdaj presenečen (milo rečeno). Sploh če gre za taščo in tasta. Jaz kar nisem mogla verjet, da se to lahko dogaja. Zato sva midva pobegnila na svoje, pa čeprav morava zdaj plačevati najemnino. In v nedeljo sta bila prvič (po več kot enem letu, odkar sva se odselila) pri nama na obisku. Zdej, ko sem noseča, jih pa zgleda mal stiska, ker jaz nisem več hotela k njim. IKEA: v bistvu imajo preurejeno in razstavljeno vse, razen otroškega oddelka. Otroških sobic še niso imeli razstavljenih zgoraj, je pa vse v skladišču (kot je ena od vas že napisala). Midva sva res dobila VSE, po kar sva šla. Če bo pa katera od vas v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo in je kdaj v okolici Ljubljane ali na Primorskem, bi prosila, da mi prinese 2 škatli. Za stanovanje sva nabavljala škatle za na police in ene dimenzije ni bilo na zalogi. Zavzameta pa malo prostora, tako da se ne rabi prikolice zarad tega s sabo vozit. Res bi bila to velika usluga.
|
|
|
|