Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Morango, sem pogledala še 1 x, pa sem videla, da imam pregled 12,20, ampak itak bom morala v laboratorij, tako, da bova končali nekje v istem času. Za pijačko ni problema, za sladoled pa še manjši, tam v Sparu imajo ful dobrega!
ja pa vozek sem tud poslikala ....zdaj samo nevem če ga bom na rr spravla....?!!
tkole, KAHLO.............
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , Kahlo lep vozek , sem ga komaj zdaj vidla , pa zelen............... čist tak za po džungli ................................ pa tvoja pupa zgleda uživa not.....še roza dudo ma
goldi karne seri partije veš da je res vozek tak oliven....sem mislla da mi je že res ratalo....pol pa sem tvojo fotko zagledala....: za crknit danes spet
goldi daj mi povej, meni je moj zdaj slikice od vozeka poslal na moj e majl....a si jih moram shrant v compa...pa prpopat v album al gre iz mejla v album sprav fotke!!!???
..jaz sem pa po bušiju neke pikice dobila, pa tak me srbi .....sigurno je tud za to kriv ta presneti pesin sok
Pesa pa ne bo zdej vsega kriva...
Mene tudi še kr srbi ta trebuh in joški.... joški sicer zgledajo boljš... ma po trebuhu imam pa jul enih srbečih flekov.... pa čist imam presuššeno kožo zaradi tega... Dobr, da se ukvarjam s kozmetiko in imam ful eni kremc doma...
mam občutek da ene naše dede zadne cajte malo meče!?!?!? Saraya......nič bit slabe vole pa se sekirat....prespat pol pa premislit.......saj veš da brez nas ne morjo