A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 20:03:27)

Zanima me če ga je že katera kupila onga za 10.900 SIT? A ga že uporabljate? Kakšen se vam zdi?

total -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 20:05:34)

Jaz mam podobnega ABC Desing in sem ful zadovoljna,zdaj ga imam za po stanovanju,pol pa za na morje.

Lp:sloncek:

Jančika_ -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 20:10:53)

Mene zanima čisto isto:). Samo po moje je marela pač marela, pa zna bit čisto vredu, sploh za ta denar. Sem po netu iskala, pa imajo stran šele v izdelavi in ni pisalo, kako težka je. Mene najbolj to zanima. V BC se mi jasno ni noben javil na telefon, jaz pa zdaj ne morem sama tja. Joe bo šel pogledat, ampak jaz bi vseeno rada zadevo v roke prijela, preden jo kupim.

A bova spet imeli enake vozičke:)? Se morava še za barvo zmenit:)-.Mimogrede, niso nam ga popravili:grrr:, tako da ga je Joe peljal nazaj in zraven napisal en besen dopis. Bomo videli, če bo zdaj kaj. Ful mi je škoda, ker mi je drugače super voziček.

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 20:19:46)

No jaz sem voziček že gledala in je ful lahek pa ful na malo se zloži res čist v marelo... Je ful fajna marela za tak denar.. sicer me zanima mogoče iz prakse če jo že katera uporablja...Zraven vozička je prevleka za dež, pa tista torbica za stekleničko in spodaj košarica... Ga je moja kolegica kupila in je baje ful fajni ampak uporabljala ga še ni.. Jančika jaz sem ga rezervirala bež-modrega, sicer ga nimajo več ko ga dobijo v BC me pokličejo... Ta CHICCO me pa tako jezi..., da nevem če ga ne bom spet tudi jaz nazaj peljala, ker to je za znoret....
Ja kar se tiče popravila pa vprašanje, če bo kdaj tako popravljen kot je treba....???, ker mislim da je to "hiba" vozička....

Anonimen -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 21:10:14)

Koliko stare otročke pa mislite vozit not?
Tudi jaz ga mislim nabavit, če nič drugega pa bo za drugo leto.

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 21:15:49)

Ja Maša bo stara v sredo 8 mesecev... Naslonjalo ne gre čisto v vodoravni položaj....malo se pa da znižat, tak nekje do polovice.. Mi je pa v BC rekla da lahko nekje do 6 meseca naprej... No naša že itak samostojno sedi nekje 3 mesece tako da mislim da ni problema... Tak za kdaj pa kdaj.. za v trgovino, pa na morje... da ni treba vedno tega velikega v avto basat....

frutka_ -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 22:34:09)

Če misliš tiste od ABC Design, ga imam jaz in je soliden. Ni pa ravno mehak in kolesa imajo svojo pot, sploh kadar ga voziš po gladki površini. npr. po ploščicah.

Se pa čisto enostavno zloži, je zelo lahek za nosit in dvigovat, ima nastavljive ročaje, bombažno prevleko, poceni dodatno opremo (za dež, zimsko vrečo, nakupovalno mrežico...), sp. ima varovalo, pettočkovni pas, naslonjalo se poleže do vodoravnega položaja, ima strehico, okence,...

Če katera želi lahko dam kakšno slikico v album.

Hihihi...Taša jaz sem ga kupila iz istega razloga kot ti. Za trgovino in morje pa za vrtec, ker je PP ki ga imamo preveliki.

Aja, kupila sem ga v akciji BC za 15tisoč+zimska vreča (ki mi paše na PP) + nakupovalna mreža +prevleka za dež =20000sit!

Sem kar zadovoljna z nakupom!

Pikca -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (28.2.2005 23:34:44)

Jaz sem kupila tisto drugo marelico od BBY, ki je tudi v akciji za 16.990 SIT. Je zelo lahka (piše, da 6,5 kg). Naslonjalo ne gre čisto v vodoraven položaj, se pa zniža dovolj, da otroček lahko udobno drema (Živa je že zaspala v njem, ko smo jo vozili po stanovanju).

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (1.3.2005 8:12:12)

Ne frutka to ni marela ABC niti BBY to je nek voziček marela GIORDANI, mislim da je neka nova znamka, katero so pričeli prodajat v BC...No verjetno je pa res podoben in ABC in BBY!!!

frutka_ -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (1.3.2005 17:31:42)

Bom dala eno slikice v album da vidiš kakšen je naš. Ok?!

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (1.3.2005 20:28:25)

OK:bravo:

Taša -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (1.3.2005 20:29:33)

Ja mogoče je mal podoben sam ni isti.. No sej jutri jih spet dobijo, pa bom šla v BC po njega pol bom pa še jaz dala slikice gor....

frutka_ -> A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC??? (1.3.2005 20:33:34)

Okitoki!:bravo:

Stran: [1]