Biba74 -> jesensko-zimski dojenčki (24.7.2008 14:26:14)
|
Oktobra pričakujemo drugega dojenčka. Mamice, ki imate dojenčke rojene v jesensko-zimskem času, kako ste opremile svoje dojenčke za sprehode zunaj? Ste uporabljale vozičke s košaro, ali športni del+prenosna košara, ali kakšne posebne majhne zimske vreče? Kako ste sicer oblekle/opremile svojega dojenčka za sprehod zunaj? Se priporočam za vaše izkušnje, mnenja, nasvete in se zanje prav lepo zahvaljujem! Sama sem sicer že mamica triletnega navihanca, ki pa je bil rojen junija, tako, da smo bili od začetka v zračnem športnem vozičku in seveda poletno oblečeni. Pozimi je bil že toliko velik in radoveden, da kakšna košara ali prenosna košara ne bi prišla v poštev. V športni del smo položili ovčjo kožo, oblekli zimskega pajaca in to je bilo to. Zdaj sem pa malo zmedena, kaj naj dokupim za naš voziček in sploh kaj rabim za novorojenčka v mrzlem delu leta. Glede na to, da je naš triletnik precej živahen in da tudi sama rabim gibanje bomo tudi to zimo verejtno precej zunaj in zato bi rada, da bi bil naš novorojenček lepo na toplem, a vendar zunaj. Mimogrede, imamo športni voziček I'coo Platon 4 (kolekcija 2004, barva: scouts camp). Če ima katera košaro za ta voziček (lahko je tudi druge barve)=cocoon ali prenosno košaro=carycocoon in jo je pripravljena prodati, naj mi prosim piše na ZS. Hvala! Lep dan želim vsem skupaj, uživajte s svojimi sončki! Biba
|
|
|
|