Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 19:38:57
|
|
|
|
taj2004
|
:((:((:(( Mi tudi ne spimo v postelci, ze pol leta spim z mamo in tatijem super mi je:bravo: Sam onadva se bunita ker ne moreta spat:)-:)-
|
|
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 19:55:05
|
|
|
|
mamsi
|
Verjetn se v vozičku fajn počut9nebesa, ker je mehkeje in obokano - se varno počut, k v enem jajčku. Probaj ji bolj mehko, toplo in udobno postlat v potlci, obdaj s kakšnim starim, oblečenim koutrom, da bo podoben občutek. Te jogiji so precej trdi:zmeden2:.
|
|
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 20:00:29
|
|
|
|
Martina8
|
Ja, bomo danes probali, pa kar bo pa bo, hvala za pomoč pa lahko noč:zaspan:9nebesa!!
|
|
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 20:02:59
|
|
|
|
Zea
|
Probaj zmanjšati ležišče, tako da mu npr. hrbet 'zaščitiš' z odejo, tako da otrok leži na boku za hrbet pa mu v obliki črke C zaviješ v svaljek odejico, da se bo počitil bolj varovanega, kot pri mamici v trebuhu!
|
|
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 20:03:48
|
|
|
|
piščanc
|
malo vztrajnosti bo najbrž treba, glede na to, da pa spi v vozičku, bi bilo pa mogoče dobro, da jo bolj zaviješ ali pa da ji na posteji narediš čisto malo prostora, da bo bolj sigurna sigurno pa vas čaka malo neprespanih noči, če jo hočeš navaditi, ker se bo najprej zbujala, potem pa bo že pogruntala sistem mogoče pa bi njeno posteljo postavila čisto k vajini in tudi jogi spustiš na to višino in odstraniš ograjo če je tam, da imate več prostora, pa ste vseeno skupaj, kasneje jo pregradiš s kakšno blazino, da ne zleze čisto do tebe vsekakor pa vam želim veliko uspeha
|
|
|
|
Noče spat v posteljici! 28.2.2005 20:51:14
|
|
|
|
thumbelina
|
Pri naju je bil tudi ta problem. Prve tri mesece je spala pri nama in smo se pošteno gužvali. POtem sem jo pa začela dajati čez dan v zibko, ali pa če mi je zaspala v naročju, sem jo preložila tja in počasi se je navadila. Tako da zdaj spi v posteljici čez dan in vso noč, zjutraj okrog pol šestih jo podojim, in nato se crklja / spančka pri naju dveh dokler ne vstanemo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?