Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Meni je sestra na temo dojenja, ki mi ni najbolj šlo (imela sem zlateničnega otroka) prijavila : hja tole pa vse skupaj ni ničemur podobno... in zavila z očmi... Lahko bi tole vzela kot dobronamerno, a ne, in si rekla ali pa njej: Ja, saj vem, dajte mi, prosim, pomagat. Brez hude krvi. Ko sem prišla iz sobe dojit dol, kjer je bil pod lučko, mi je druga sestra posmehovalno in očitajoče rekla: VAŠ otrok je pa jokal, ker je bil revež tako lačen in je popil kar 30 dodatka! Meni bi bila to informacija, da je bil otrok pač lačen in mu je dala jesti. Hvala bogu. Češ, da ga stradam in mu ne privoščim jest. Potem sem prišla en dan dol in je Luka jokal. Tam je stala ena sestra in zavijala z očmi. Potem se je prijela za ušesa in letela skozi vrata, rekoč : Jooooooj, kak se ta otrok dere! To je pa čisto odvisno, kako ti vidš drugo osebo. A je kar non stop zavijala z očmi, mislim prav krožila z njimi al kako? Ker tega si ne predstavljam ravno....in jjjjjjjjoj, kako se ta otrok dere, bi lahko pomenilo tudi: dobra pljuča ima in močan glas, lahko bo roker. Vpričo mene... Na nuhalni mi je dr. Strah rekla: oo vidim, da ste si delali zimsko zalogo na trebuhu, saj ne bi bilo treba. (Sem močnejše postave) jah.... No, tole bi si jaz mislila ob teh pripombah. Je pa ponavadi tisto, kar te "prizadene", najboljši nasvet oz. opazka, da se spremeni kaj na bolje. Ko je meni pri dojenju pomagala "najbolj zoprna sestra" na oddelku, mi je pravzaprav pokazala kaj in kako. Tudi z malce naveličanim tonom, ampak sem ji še danes hvaležna, ker če takrat ne bi bilo nje, da bi me "sunila v rit", dvomim da bi malega dojila 15 mesecev. "Kar daješ to dobiš", še vedno velja.
|