Anonimen -> datum poroda (1.3.2005 18:46:44)
|
Jaz sem doživela še večji šok. Zjutraj sem prišla na redni CTG, 4 dni po roku, da vidijo, kako mi gre. Pa je ultrazvok pokazal, da imam premalo plodovnice in so me kar poslali v porodno sobo rodit. Jaz pa panika, tako me je bilo strah, ker sploh nisem bila pripravljena na to. Ful sem si želela lastnih popadkov in potem bi šla v porodnišnico nič prehitro, ampak ko bi imela popadke na 5 minut. Ja, plani so eno, resnica pa drugo. Potem sva z možem pol ure sedela v čakalnici, ker nisem upala pozvoniti v porodnih sobah. Groza! No, tako, meni so dali umetne popadke tako, da so mi vstavili gel na maternični vrat. To je baje najbolj učinkovit način, da sigurno rata. In res, čez pol ure sem že imela popadke na 5 minut. Najhuje je bilo, da so meni popadki prenehali čisto na koncu, ko bi morala že roditi. Tako so mi potem dali še eno infuzijo umetnih popadkov in smo morali čakati, da je prijela dovolj, da sem potem lahko rodila. To se je zavleklo za eno uro dalje, kot pa bi dejansko rodila. Od trenutka, ko so mi vstavili gel, pa do rojstva našega Nejca je minilo 8 ur. Bye, Blacky
|
|
|
|