spomin na krst (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

lewinsky -> spomin na krst (24.7.2008 11:27:31)

Rada bi vsakemu ,ki bo prisoten na krstu od mojega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],dala nekaj za spomin.
Naprimer konfeti varianta,ampak jaz bi rada  to izdelala sama,ne mislim kupovat. Nas ne bo veliko, tak da bi mi to zlaufalo.Sem razmišljala da bi ulila iz mavca v kalup oblike angela,ali svečnik.Seveda moram še kalupe nabavit.
Ali ima še katera kakšen predlog?

Nika v službi -> RE: spomin na krst (24.7.2008 11:33:42)

To je dobra ideja. Jaz sem po krstu pripravila DVD s slikami, filmi s krsta in ga razposlala oz. izročila vsem povabljenim.

bučkabb -> RE: spomin na krst (24.7.2008 11:49:29)

jaz sem bla na krstu prijatlce, ki je naredla obročke za servete, ki smo jih pol vzel domov.

naredla je pa tako da je vzela rolco od kuhinjskih servet, jo razrezala na obročke ene 2-3 cm široke jih pobarvala kot trup živali al i kakšne druge figure, gor prilepla glavo, narejeno iz stiroporaste kroglice, ki jo lahko kupiš, al pa še tisto narediš sama iz papirja. skratka lahko narediš kakršno koli figurco, lahko tud angelčka al pa ptičko, al pa kakšno žival in mogoče daš slikico od bebike gor...... in pride zelo cart, kot okrasek na pogrnjeni mizi in pol bo vsak vzel domov in bo lep unikaten spomin.

kristinaj -> RE: spomin na krst (24.7.2008 12:10:35)

šara.......in potem ne veš kaj bi s takimi stvarmi počel....valjajo se ti po omari in jih po letu dni vržeš v smeti...

nika v službi ... ima edina pameten nasvet....

benika -> RE: spomin na krst (24.7.2008 12:16:15)

šara.......in potem ne veš kaj bi s takimi stvarmi počel....valjajo se ti po omari in jih po letu dni vržeš v smeti...

nika v službi ... ima edina pameten nasvet....

Ja, se kr strinjam. Jaz sem v Müllerju kupila vizitke z odprtino za sliko, noter nalepila skupinsko krstno slikico in zraven napisala zahvalo.

lewinsky -> RE: spomin na krst (24.7.2008 14:05:23)

Kakor komu!Jaz vem da delam to za ljudi, ki jim kaj pomenijo takšne stvari.
Nisem pa vprašala ali naj kaj naredim ali ne!?
Ponavadi se določeni oglašajo na nepravih temah!

benika -> RE: spomin na krst (24.7.2008 16:14:15)

Rada bi vsakemu ,ki bo prisoten na krstu od mojega ,dala nekaj za spomin.
Naprimer konfeti varianta,ampak jaz bi rada to izdelala sama,ne mislim kupovat. Nas ne bo veliko, tak da bi mi to zlaufalo.Sem razmišljala da bi ulila iz mavca v kalup oblike angela,ali svečnik.Seveda moram še kalupe nabavit.

Vprašala si, me smo ti odgovorile, kaj se sedaj razburjaš.

pikecpokec -> RE: spomin na krst (24.7.2008 20:26:03)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Rada bi vsakemu ,ki bo prisoten na krstu od mojega ,dala nekaj za spomin.
Naprimer konfeti varianta,ampak jaz bi rada to izdelala sama,ne mislim kupovat. Nas ne bo veliko, tak da bi mi to zlaufalo.Sem razmišljala da bi ulila iz mavca v kalup oblike angela,ali svečnik.Seveda moram še kalupe nabavit.

Vprašala si, me smo ti odgovorile, kaj se sedaj razburjaš.

Točno!
Vprašaj malo naokoli, kako dolgo ljudje šparajo take stvari? Do naslednjega večjega čiščenja.

lewinsky -> RE: spomin na krst (25.7.2008 11:57:16)

NIč se nisem razburjala.
Se pa opravičujem če sem katero kakorkoli užalila!
Bom pa še videla kak bo vse skup zlaufalo.
Mogoče pa res boljš da nič ne kompliciram s tem, pa zakaj druga porabim tisti čas.
Lp!

Neni13 -> RE: spomin na krst (25.7.2008 18:46:56)

Mi smo dobili kvačkanega angelčka, ki se lahko obesi tudi na jelko. Full lepo. Meni predstavlja zelo lep spomin in vsako leto ima prav posebno mesto na jelki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Angelčke pa res ne bomo stran metali..

Stran: [1]