Kako dolgo se tuširate? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


pikecpokec -> Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:07:14)

Zadnjič sem na valu202 poslušala eno oddajo, kako grdo delamo z vodo. Baje se povprečen Slovenec tušira....matr, zdej sem pa pozabila...5 al 10 minut na dan! In to je mišljeno samo tisti čas ko voda teče. Priporočjivo in povsem dovolj pa je 2 minuti.
In potem sem malo računala in razmišljala, da sem očitno jaz prava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley30.gif[/image], ker pri meni pri tuširanju teče voda max. 1 minuto. Vmes ko se žajfam, jo seveda zaprem. Splakujem se pa tudi ne nevemkakodolgo, pa sem vseeno čista ko pridem izpod tuša.

Zdaj me pa zanima, kako dolgo se vi tuširate?




ZARA -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:11:58)

Jst sem brzinska. Si upam trdit, da ne več kot 3 minute.




r1ta -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:12:34)

Ja, bi rekla da ene 3-4 minute. Pa voda mi neprestano teče. Samo na Nizozemskem se ni za bat, da bo zmanjkalo vode[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Nika v službi -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:12:45)

Predolgo. Žal. Mi tako paše polivanje z vodo, pa tudi med miljenjem, šamponiranjem.... si le redko zaprem vodo. Potratnica, ni kaj.




ključek -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:13:29)

ponavadi 5 minut, sem pa tudi že pol ure stala pod tušem................[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




Volga -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:13:57)

Glih ene toliko kot ti, v dveh minutah, je vsega konec. Ampak oni se verjetno sešteli vsa dnevna tuširanja, nekateri manijaki se tudi po 5 x na dan tuširajo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ali pa vsaj 3 x, no. Meni je to absolutno preveč, kakor tudi kopanje novorojencev vsak dan. Ampak to je že druga tema. Je pa res, da nekateri delajo z vodo kot **** z mehom. žalostno.  




Zamima -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:16:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Glih ene toliko kot ti, v dveh minutah, je vsega konec. Ampak oni se verjetno sešteli vsa dnevna tuširanja, nekateri manijaki se tudi po 5 x na dan tuširajo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Ali pa vsaj 3 x, no. Meni je to absolutno preveč, kakor tudi kopanje novorojencev vsak dan. Ampak to je že druga tema. Je pa res, da nekateri delajo z vodo kot **** z mehom. žalostno.  


se kar podpišem pod Volgo, sicer pa jaz kakor kdaj, odvisno, če se še brijem, pa lase perem, pa podplate pilim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], zna trajat tudi po pol urce, drugače pa tisto vsakodnevno tuširanje 5 min. pa sem fertik. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Lianna -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:17:19)

Tuširam se 2x na dan. Torej npr. 6 minut dnevno.




Mijavček -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:17:22)

Predolg, včasih tud več kot 10 min; mi pač paše ko name teče topla voda; me sprosti in pomiri. Ne razmišljam, da bi si krajšala ta čas.

Velik bolj me moti nepotrebno zalivanj trav in pranje avtomobilov vsak dan.... s tem se tud porabi preveč vode.




Volga -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:18:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček


Velik bolj me moti nepotrebno zalivanj trav in pranje avtomobilov vsak dan.... s tem se tud porabi preveč vode.


Tudi to je res. Sam potem se travca posuši, pa ni lepo zelena ampak rjava. To pa bog ne daj.




pikecpokec -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:21:43)

Glih ene toliko kot ti, v dveh minutah, je vsega konec. Ampak oni se verjetno sešteli vsa dnevna tuširanja, nekateri manijaki se tudi po 5 x na dan tuširajo. Ali pa vsaj 3 x, no. Meni je to absolutno preveč, kakor tudi kopanje novorojencev vsak dan. Ampak to je že druga tema. Je pa res, da nekateri delajo z vodo kot **** z mehom. žalostno.


Jap, to se tudi meni zdi pretiravanje. Ampak kaj češ, eni so tko naštelani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Največja potrata vode se pa meni zdi splakovanje sekreta s pitno vodo. A ste vedeli, da je Slovenija ena redkih držav, ki v WC še zlivajo pitno vodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No, nekateri (redki primerki) imajo že naštimano kapnico za to. Ampak to je vrejetno najlažje izvesti pri novogradnjah.

Ej, r1ta, kako je to pri vas na Nizozemskem?




pikecpokec -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:22:08)


Tudi to je res. Sam potem se travca posuši, pa ni lepo zelena ampak rjava. To pa bog ne daj.


Kaj bojo pa sosedi rekli? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




kristinaj -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:22:24)

jaz sem hitra.... odprem vodo, večinoma se ne milim, razen intimnih delov, pazduhe in nog..... se splaknem in je ..... cca 2min.....delo opravljeno...




snake -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:23:33)

ne vem če je katera hitrejša od mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ker se sploh ne tuširam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




snake -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:23:48)

zato mi smrdijo noge




Mijavček -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:24:31)

pa še kej druzga najbrž [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




zvesta -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:30:22)

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Največja potrata vode se pa meni zdi splakovanje sekreta s pitno vodo. A ste vedeli, da je Slovenija ena redkih držav, ki v WC še zlivajo pitno vodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . No, nekateri (redki primerki) imajo že naštimano kapnico za to. Ampak to je vrejetno najlažje izvesti pri novogradnjah.

Ej, r1ta, kako je to pri vas na Nizozemskem?



Pri nas doma mamo tako narejeno. Gre za to voda iz studenca. Prav tako za pralni stroj in še bolj mehka voda je.

Drugače pa se rada dolgo tuširam. Mi tako paše, da voda teče po meni.




Anonimen -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:31:28)

uf...jz čist preveč potrošim vode[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] Ful grem rada pod vroč tuš in se tuširam in grejem, namilim 1x, 2x..in to vse pod tekočo vodo...potem pa tako sladko zaspim..

Edino čez poletje, ko mi je pa pasje vroče, sem z mlačno vodo v minuti ali dveh gotova.




Freycha -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:32:28)

se  ne tuširam.... ko hočem, da umazanija odpade dol z mene, mojega spravim za sabo v doggy položaj, pa garantirano vse dol popade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa takrat, ko gremo na morje izkoristim priložnost




naja17 -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:32:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Predolgo. Žal. Mi tako paše polivanje z vodo, pa tudi med miljenjem, šamponiranjem.... si le redko zaprem vodo. Potratnica, ni kaj.


Enako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]... Se pa velikokrat spomnim, da je Waris Dirie v eni izmed svojih knjig napisala, da ji ne gre v glavo, kako ljudje delamo z vodo in da jo ona vedno zapira, saj je kot mala vedno zelo iskala vodo. Res se velikokrat spomnim na to, največkrat pod tušem, ker ko sem že zdavnej fertik, še vedno stojim pod tušem in se relaksiram[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mislim, da se bomo kmalu tepli po glavi, zaradi našega početja. Sej se zavedamo, da grdo ravnamo z vodo, naravo, ampak v večini zelo malo naredimo za to.




ugi -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:33:36)

Jaz tudi porabim kakšne 3 min. Pa vmes k se milim, vodo zaprem.

Za travo zalivat in avte prat imamo pa kapnico. [sm=bravo.gif]
Pa za WC sem tudi že študirala, kako bi lahko kapnico uporabljal, al pa za pralni stroj ... mogoče nam kmalu rata to izvest.




ugi -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:36:05)

Edin kadar lase perem - tist pa traja ...




Nika v službi -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 11:39:04)

No, v opravičilo - mi vsaj rož in vrta ne zalivamo in avte ne peremo s pitno vodo, ampak za to uporabimo deževnico. No, le avto splaknemo potem pod curkom tekoče (pitne) vode....

Tudi meni je precej hudo, da WC splakujemo s tako dragoceno vodo. Po drugi strani pa kupujemo ustekleničeno vodo...

Jah, samo tuširanju se še vedno težko odpovem. In v mojem primeru ne gre za seštevek večih tuširanj dnevno. Se praviloma tuširam samo zvečer, v redkih primerih, ko je res vroče ali pa športanju tudi dvakrat.




Anonimen -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 12:13:34)

Porabim ful vode. Ko se tuširam se polivam vsaj ene 5-10 minut. Ker zjutraj moram pridit k sebi. Zvečer se pa spravim v banjo, v katero napolnim vodo do polovice - pozimi ful pogosto, poleti malo manj.

Preveč potratna, 100%.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




Nasy -> RE: Kako dolgo se tuširate? (24.7.2008 12:20:29)

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

uf...jz čist preveč potrošim vode[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] Ful grem rada pod vroč tuš in se tuširam in grejem, namilim 1x, 2x..in to vse pod tekočo vodo...potem pa tako sladko zaspim..

Edino čez poletje, ko mi je pa pasje vroče, sem z mlačno vodo v minuti ali dveh gotova.



isto jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]le da zdaj nimam več toliko časa stat ppod tušem in sem bolj hitra, nisem se pa še nikoli štopala, zato ne znam povedat, koliko minut sem pod tušem. Ja, dokler veliko ljudi svojo travico zaliva pred hišo pa avto pere 3x na teden, kopa psa in vse, ne vem, če bom gledala na porabo vode. Sam je pa res žalostno, mi se polivamo takole z vodo, eni je pa nimajo. Se velikokrat spomnem na to, včasih se zato manj namakam. Vedno pa skrbim, da kje ne curlja po nepotrebnem, ko zobe umivam, pa zaprem pipo vmes. Ampak, ko me zebe, se edino pod vročo vodo ogrejem in zrelaksiram..




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>