Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 17:50:48
|
|
|
|
Sibil_
|
Sej je številka spredaj na tem obvestilu, pa v tisti stolpec napišeš. Pišeš v vrstico z oznako 15(nadomestila), pol imaš pa navzdol te stolpce znesek, prispevki...tako kot je na obrazcu. Simpl ko pasulj.;) Pa LP in srečno pri izpolnjevanju! Sibil
|
|
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 18:03:33
|
|
|
|
india
|
No pa še moje vprašanje....glede na to da od CSD ja nisem dobila nobenega obračuna, a se starševski dodatek (39.210) kam vpiše???Kam??? Hvala!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 18:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, če se ne motim, sem nekje na RR zasledila, da se st. dodatka ne vpisuje na dohodnino... 8)
|
|
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 18:22:41
|
|
|
|
Gina
|
A ni starševski dodatek tisti minimum, ki ga dobiš od države, če nisi zaposlen? Če je tako in če tvoji dohodki niso 11% povprečne plače zaposlenih v RS za leto 2004, potem se to ne vpisuje, po moje, nikamor. Sicer pa vidiš to po tem, če si plačevala od njih sproti davek - piše na listu. Če ga nisi, potem nikamor ne vpisuješ.
|
|
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 18:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, Sibil, verjetno je to tista št. 15 potem... nimam še obrazca pa se ne morem prepričat... Najlepša ti hvala, sem vedela da mora bit nekaj simpl kot pasulj :)-
|
|
|
|
Dohodnina - stotič ampak je aktualen mesec :) 28.2.2005 19:07:04
|
|
|
|
KIRA
|
to je čist enostavno, piše na izpisku CSD. stoplpec 15. jaz sem se spraševala za otroški dodatek, pa za pomoč ob rojstvu otroka, pa so mi punce razložile, da se to ne vpisuje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?