hmm... -> RE: Cena slave? (24.7.2008 15:13:54)
|
V Sloveniji pa res ne moreš biti prav slaven. Tudi Murko ni in nikoli ne bo. Beseda slava je že tako zlajnana, da sploh več nekateri ne vedo kaj pravzaprav pomeni. Resnično slaven, si lahko le v večjih državah, kot so ZDA in tudi Nemčija. Tam je resnično veliko fanov, kaj pa tukaj? Kdo je resnično fan naprimer Murkota? Noben. Če si slaven, nimaš niti enega koraka miru pred fotografi, novinarji, in tega v sloveniji resnično ni. Če se v Ameriki kje zunaj pojaviš, npr. v mestu se okoli tebe kar tre oboževalcev, fotografov in novinarjev. Vsi bi radi tvoje podpise, podpise slavne osebe, ker si slaven. Imaš svoje stražarje ki pa niso fake kot pa tukaj v Sloveniji. Prosim, Murko pa njegov stražar? Da ne bom bruhala. Zakaj ga pa on sploh rabi? On še sam svojo slavo napihuje bolj kot kdor koli drug. Veliko krat ga vidim, nikoli ga noben ne prosi za avtogram. V sloveniji pač nikoli ne moreš biti resnično slaven. In tako bo za nekaj časa tudi ostalo. Ker ne bomo imeli nikoli tako dobrih glasbenikov oz. pevcem, kot jih imajo druge države. Jaz bi lahko bila slavna. Ker me ne moti, da me ustavljajo na vsakem koraku, da me fotografirajo, da moram dajati izjave. Sem zelo rada v središču pozornosti in tako bo tudi ostalo. Moje sanje so da bi nekoč postala pevka. Vendar ne v Sloveniji, ker tukaj ni resnične slave. Je pa res da naprimer Siddharta je slavno še drugod po svetu. In to mi je všeč. Da je mladina nora na njih, da je ponosna da ima Slovenija tako dobro skupino, ki je zelo uspešna. In to je tudi edina skupina, ki ima resnične fane. Kjer se pojavijo, resnično fani prosijo za avtograme. Druge skupine tega nimajo. Ali pa recimo skupina 4play. Ko je tudi kao za mladino. Oni se imajo za nekaj kar niso. Mislijo da so slavni, ker so za neko revijo podali članek, ker v svojih revijah vidijo slavo. Ki pa ni kaj dosti resnična, ker če bi bili res slavni, bi jih na ulici prepoznalo veliko ljudi. Kar pa jih ne. Je pa res da je za slavo potreben tudi svoj čas, da se prebiješ na vrh. Skratka slovenija nima veliko resničnih in popularnih glassbenikov. Kar pa še ne pomeni da jih ni. Tako. To je bilo samo moje mnenje in kako jaz vidim slavo.
|
|
|
|