šnucika -> RE: gastroskopija (1.8.2008 14:28:28)
|
Včeraj sem imela gastroskopijo,ki se je končala kar O.K.,če odštejem tri poskuse požiranja,ker je sonda šla nekam po svoje . Želodec imam poln žolča,vse skupaj je vneto in eno zabrazgotinjeno rano na požiralniku.Skratka dieta,zdravila in čimmanj živciranja (mišon imposibl),odvzeli so mi tkivo za biopsijo,rezultate dobim 25.8.Potem pa še UZ žolčnika... Se mi je pa zrak,ki ga vpihujejo med preiskavo "zataknil" v želodcu,se nisem in nisem migla zrigat do konca.Nekaj časa sem še čakala v bolnici,potem sem pa rekla,da grem kar domov.Med vožnjo domov mi je zrak "zlezel" navzdol po črevesju in imela sem take bolečine na desni strani celega telesa,da nisem mogla niti stati.NIsem mogla ne rigat ne prdet...bedno za ****. Potem sem cel dan ležala v nekem čudnem položaju,da sem zvečer končno pošteno rignila. Potem sem ugotovila še,da me boli grlo in požiralnik in da itak ne moram nič jesti. Danes je boljše,malo še boli želodec in grlo. Pa tako pogumno sem šla na to gastroskopijo,se potrudila požreti sondo...pet minut in je bilo konec...potem pa cel dan tako sranje.... Skratka,sam poseg je minil dokaj hitro,sicer neprijetno,rahlo boleče....dogajanje potem pa no comment.
|
|
|
|