sestra -> srček ne bije? (23.7.2008 21:36:58)
|
Drage vse, prvič v življenju iščem nasvet preko foruma, zato se opravičujem, če tega ne bom znala čisto prav narediti. Sem nekoliko "starejša" mama treh odraščajočih otrok in moje nosečnosti so že toliko za mano, da se na "sodobne" postopke in preglede ne spoznam kaj dosti. A tako rada bi našla besedo tolažbe za mojo malo sestrico, ki je po mnogih težavah (policistični jajčniki, hormonska terapija...) sedaj prvič zanosila. Danes pa je prišla z ultrazvoka s sledečim: * sama meni, da je noseča 8,3 tedna (glede na menstruacijo); * g. pravi, da je gestacijska vrečka velika za 9,3 tedna, otrok pa za 6 tednov in da ta razlika pomeni, da se otrok že tri tedne ne razvija več... ter da ne sliši bitja srca... G. je zato predlagala čiščenje. Moja sestra se je instinktivno uprla, ker razen očitnih znakov nosečnosti (slabost, bruhanje) nima nobenih težav. Tako sta se odločili, da bosta počakali še en teden oz. g. pravi, da za mojo sestrico ne bo nič narobe, če bo še en teden počakala. Ali je res, da lahko s tako zanesljivostjo ugotovijo, da otroček ne živi več? Iz srca se zahvaljujem za vaše odgovore!
|
|
|
|