|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pojoča budilka
23.7.2008 21:27:49   
tinkatonka
Za sina bi rada kupila budilko, ki zjutraj namesto "tu, tu, tu" oz. piskanja zapoje eno prijetno otroško pesmico oz. melodijo. Danes sem bila v Mullerju, Pikapolonici, Bayb centru,....pa je nisem našla user posted image  Imajo samo navadne budilke, sicer z otroški motivi, samo vse na tisti "pi pi pi pi" oz. "tu tu tu tu".

A ima katero takšno budilko, ki poje??? In kje ste jo kupile? A mislite, da bi bilo najbolje it k kakšnemu urarju pogledat???

Pojmam nimam kje naj dobim. Mogoče sem pa samo preveč zahtevna user posted image  

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.7.2008 21:34:52 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pojoča budilka
23.7.2008 21:29:46   
baguSka
obstajajo tudi take, ki imajo poleg tudi cd predvajalnik.. in si pac tko nastimas, da te zjutraj zbudi glasba s cd-ja..

za ostalo pa ne vem..

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 21:45:17   
tinkatonka
 user posted image  

user posted image

Kaj takega sem mislila.

Sicer je mal "kičasto". Ampak res bi rada "pojočo" in ne "tu-tulajočo"user posted image !

Ampak to je copy-paste iz spleta, pojma nimam kje bi tovrstne zadevščine tle prodajali? user posted image  

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.7.2008 21:49:13 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 10:19:22   
Sonrisa
Mi imamo eno, kupili smo jo verjetno že kakšnih 15 let nazaj v Italiji. Sem jih pa videla kmalu za tistem v Ljubljani na Čopovi, sem že pozabila, katera trgovina je bila (mogoče urarna - če je sploh bila) pa mislim da se jih je dalo tudi v Merkurju dobiti. Kaj bolj konkretnega pa ti žal ne znam povedati.

Aja, pa ta ura je strašansko glasna, zbudi še sosede - dokler se je ne navadijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 16:33:43   
Bonnie_RR
Js sem imela včasih takšno žirafo, ki je pela dokler je nisi ugasnil, ko si jo ugasnil, ti je pa "good morning" zaželela.user posted image

No, danes ne dela več, se pa spomnim, da smo jo kupili v navadni trgovini z urami oz. pri urarju.

Kaj pa kaj takega:

BUDILKA

Na netu tud js ne najdem kaj pametnega...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2008 0:06:39   
sunny24
V turbo limaču jih imajo, no, vsaj meli so jih lansko zimo. Smo jo kupili sodelavki za rojstni dan, ker je večkrat zaspala. Je pa zapela tisto pesmico iz Walt Disney-eve morske deklice.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2008 7:47:31   
Maxica
Mi smo pred kakšnim letom v Lidlu kupili Tigra od Medvedka Puja, ki je imel na sebi uro, njegov alarm pa je bil "Good morning", pa ena taka prijetna pesmica se je vrtela.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?