|
RE: frutec, hipp 26.7.2008 11:07:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica No če si že tko pametna mi pa ti razloži kako nej otroka pripravim da bo jedel domačo hrano s vsaj pol takim užitkom kot iz lončka. recimo tako, da je iz ločka niti ne proba čudn da moja nkol ni bla lačna, pa od bliz ni vidla kjšnga frutka....verjetn sem jaz prepametna, pa nism opazla da je moj otrok lačen sej ne vem ,a čem sploh kaj napisat....pa bom..... Veš Ulla, sem vesela za tvojo pupo, da ji ni bilo treba jesti te lončkaste hrane, al pa da sta se dojile veliko časa oz. da je tvojega mleka dovolj..vendar vsi nimamo te sreče.... Naša pupa je potrebovala 14 dni, da je pogoltnila eno žličko zelenjave....14 dni, je bilo vsak dan skuhano, da je lahko probala.....ko sva osvojili zelenjavo, ki jo ima še danes zelo rada, sva probali z drugim obrokom GH sadjem....niti pod razno, ji ni šlo...sveže sadje, vse kar je dovoljenega sem takrat probala, na milion načinov spasiranega....in vse kar sem dobila nazaj je bil jok in užaljenost.....nisem več vedla kaj naj, ker nisem želela, da je na tolkih obrokih Am....pa sem probala s sadnim frutkom....pravzaprav z več njimi....in to je bilo edino sadje, ki ga je ona konzumirala do predkratkim nazaj....in jaz sem bila vesela, da je vsaj malo sadja zaužila,pa čeprav predelanega in v lonček spravljenega....je pravi jedec danes, veliko zelenjave poje in veliko svežega sadja....odkar je dobila tista dva zobka, ki ju ima, rada grize sveže sadje...o frutkih ne duha ne sluha....niti ji ne dišijo več, niti ji ga ne ponudimo več.... Tko, da oprosti, lahko je biti zagrizen v neko teorijo, če otrok vse sprejema po reglcih...naša pač ni..in meni so se vse teorije podrle...tak da frutek je zakon, saj ga je zgleda rabila, da je lahko prišla do naslednje stopnje - svežega sadja....pa nisem zaradi tega nič slabša mama kot ti, moj otrok je bil ravno tako nasmejan in še vedno je....samo znašla sem se, ker mi drugega ni preostalo....jokal zaradi hrane pa res ne bomo, sploh ne zdej, ko je toliko stvari na voljo....
|