Copatki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Klarita -> Copatki (23.7.2008 19:22:21)

ali zokni z gumo na stopalih? Kaj raje obujete 11 mesečnikom? Zaenkrat imamo samo zokne, ampak bi mu raje kupla kakšne copatke, ki se ne drsijo in ki so dobri za učenje hoje.

Vem, da je na to temo že bilo kaj napisano, ampak iskalnik mi vrže ven samo stare teme, jaz bi pa raje kakšne novejše izkušnje.

Anonimen -> RE: Copatki (23.7.2008 20:18:02)

za učenje hoje so rekli da je dobr če imajo čevlji oz. copati trd podplad s to krivino da se mu pravilno  oblikuje noga da nima platfusa. od cicibana pravjo da so dobri

Lantea -> RE: Copatki (23.7.2008 20:19:01)

Pri nas smo iz nogavičk na copatke prešli nekje pri 11m, ko je začela že zelo veliko hoditi ob opori. Dokler se je v glavnem plazila, pa tudi vstajala ob opori in hodila, smo imeli te nogavičke z gumo. Ko pa sva dobila občutek, da bo kmalu shodila, da veliko več hodi...sva kupila cicibanove copatke. Ker dokler se je plazila, se mi zdi da bi jo copatki celo ovirali, ker "ne drsijo", kasneje pa se mi je kljub priporočilom, da naj bodo čimveč bosi ali v teh nogavičkah, zdelo bolje, da kupimo copatke.

Anonimen -> RE: Copatki (23.7.2008 20:20:44)

moja je stara zej 9 mes pa že hodi ob opori tko da ima obute sandalce od cicibana s trdim podplatom

Naja30 -> RE: Copatki (23.7.2008 20:27:46)

Moja je dolgo imela abs nogavičke. Šele ko se je samostojno postavljala na noge, sva ji kupila cicibanove copate.

skuštrana -> RE: Copatki (23.7.2008 20:34:54)

za učenje hoje so rekli da je dobr če imajo čevlji oz. copati trd podplad s to krivino da se mu pravilno oblikuje noga da nima platfusa. od cicibana pravjo da so dobri

Tako je bilo včasih. Cicibanke niso dobre, so pretrde.
Naša je imela kar navadne zokenčke, abs...Poleti je bila pa bosa.
Tamali je trenutno stra 9 mesecev in je stalno bos[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jančica -> RE: Copatki (23.7.2008 21:39:36)

Mi smo zdaj večinoma bosi ali pa imamo obute nogavičke abs ali pa za ven copatke Shoo shoos (naročam jih v spletni trgovinici Moj škratek). Ti so super, so mehki in ne drsijo. Kolikor sem zdaj jaz prebrala članke in razna mnenja, naj bi otrok za učenje hoje imel na nogah nekaj, kar ne utesnjuje njegove noge, se pravi z mehkim podplatom. Anatomsko oblikovane čevlje so priporočali včasih, zdaj pa jih celo odsvetujejo. 

barika -> RE: Copatki (23.7.2008 22:38:12)

Za začetek sho shoos, potem dobi pa pediped ali pa gucio čevlje

kristinaj -> RE: Copatki (24.7.2008 8:02:57)

sedaj je poletje in zakaj bi ga obuvala...če imaš po tleh toplo naj bo bos, če ne pa mu kupi nogavičke z gripom, da ne drsi..... ortopedskih čeveljcev, copatkov z izboklino ne rabiš, ker jo ordopedi odsvetujejo... ne pomaga pri zdravljenju platfusa, kvečjemu nogica samo še bolj boli.....

blue sky -> RE: Copatki (24.7.2008 14:25:47)

Odkar se je začel postavljati na nogice in shodil, nosi Robeez copatke.

Klarita -> RE: Copatki (24.7.2008 19:42:05)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

sedaj je poletje in zakaj bi ga obuvala...

ja tudi meni bi bilo ljubše, če bi bil bos, ampak imamo v hiši res ful mrzla tla, še mene zebe v noge, tako da bi mu raje dala copatke na noge.

Hvala za vse odgovore, bomo res poiskali primerne copatke.

Stran: [1]