jana84 -> RE: kakšne naj bodo gume pri vozičku? (24.7.2008 9:40:57)
|
živjo, živjo! Meni je pri vozičku pomembno naslednje: da je 4-kolesnik (obvezno!) z večjimi kolesi, normalno da se ležišče spusti v vodoraven položaj, pa da se ročaj obrača v obe smeri (pa še malo za hec, da je dobavljiv v modri barvi, ker se mi ful dopade) ...In vse to je pri omenjenem vozičku. Seveda je pa fajn da je zraven še torba za prenašanje dojenčka, lupinica, prevleka za noge... Da mi ni treba po nevem koliko trgovinah laufat! Glede prtljažnika pa mislim, da ne bo problema: imamo namreč Megane Grandtour, se pravi karavana, tako da gresta dva noter ne samo eden! In ta voziček, se še kar na "majnho" zloži. V primerjavi z drugimi takimi vozički, pa še kolesa se enostavno dol dajo, da pride zložen še manjši. No, v glavnem mi smo se odločili, da kupimo ta voziček, danes bomo stopli v kontakt s prodajalcem, zdej pa bo kar bo! Ker če se bomo še dolgo odločali, ne bomo nikoli imeli vozička. Še predvsem ker je moj mož strojnik in če bi pri vsakem vozičku gledal na vse može podrobnosti, bi ga lahko kupili komaj čez 3 leta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... Seveda pa tud jaz rada kakšen detajlček pogledam, pol pa se vse skupaj zavleče... Aha, glede terena vožnje: večinoma po asfaltu, v poletnih mesecih pa večinoma po makedamu, vendar mislim da off road varjant ne bo! Ga bomo raje v kengurujček ali nahrbtnik dali za teke podvige!
|
|
|
|