|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nebeški močnik
23.7.2008 14:36:28   
Šarki
Biskvit:
6 jajc
4 žlice vode
vanili
12 dag sladkorja
12-15 dag moke
malo pecilnega praška. Pečemo pri 180° 20-25 minut.
 
Preliv:
20 dag  jedilne čokolade
1 ½ dl vode
10 dag sladkorja
(nad soparo zmehčamo)
 1 liter alpske smetane
jagodni kompot
 
Pečen biskvit nalomimo na koščke in polagamo v večjo skledo,( lahko si ga razdelimo na tri dele).Na prvi del nalomljenega biskvita polijemo kompot, dodamo narezane jagode, prelijemo z zmehčano čokolado, dodamo smetano. To ponavljamo dokler imamo zadosti materiala, na vrhu naj bo smetana.Hranimo v hladilniku, dokler ne pride prvi sladkosned! IN PONJAMSA
 
če daste v tekleno bovlo, se ob straneh vidijo plastiuser posted image
 
pa jaz dam ponavadi čokolado nad smetano, tako da kakor vam pašejo plastiuser posted image

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nebeški močnik
23.7.2008 20:01:59   
Eca
Bere se nebeškouser posted image , verjento je tudi dobro. Sedaj pa dve vprašanji:
1. Smetana se stepe ali kar tako polije po "sestavinah"?
2. Če je čokolada topla (ker se pač stopi na sopari) in jo potem preliješ (predvidevam da po stepeni smetani) a se smetana "obdrži" v stepeni obliki?

Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?