Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

GoYa -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:04:03)

Na MON-u sem prebrala spodnje (kopiram):

"Včeraj zvečer okoli devete ure sem na TV Pika gledala oddajo nekaj v zvezi z EU - voditelj je bil g. Peterle. Bilo je zanimivo in OK, dokler član strateškega sveta, ki je tudi podjetnik ni začel razpravljati o tem, da bi morali v Sloveniji imeti več otrok (tudi zaradi bodočih pokojnin) in prišel na idejo, da bo predlagal večji davek za pare od 25 do 50 leta, ki nimajo otrok."

Hudič na hudiči :hudicek::hudicek::hudicek: A misli, da nam je lepo, ker smo brez otrok in da uživamo v tem. In ker nimamo otrok imamo denarja na pretek, da bomo lahko davke na "nestarševstvo" plačevali. Če bi kdo temu tipu povedal samo to, koliko stane en postopek za tiste, ki ne morejo imeti otrok :grrr::grrr::grrr:

V rit naj se kavsnejo taki.

Ma, se kr razburjam, sam s tem ne bo nič boljš. Sem pa dušo olajšala tako ;)

GoYa

Urša76 -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:09:09)

GoYa, se podpišem pod tebe...

emaa -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:17:45)

se popolnoma strinjam, s takim obdavčenjem bojo dosegli nasprotno, še manj otrok, take prisile ne mara nihče. Obnašajo pa se kot, da nočemo otrok, ne pomislijo na to, da otroke imeti ni tako preprosto.

tinkamiška -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:18:10)

Joj, ta butasta država!:grrr:

Men je pa včeraj povedal nekdo, da namesto moškega, ki ima vsaj 6 otrok z različnimi ženskami, plačuje preživnino za otroke država.

Pa kje je tu logika?

nena m -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:18:12)

Vsi se zavzemajo za več otrok, ko pa kdo omeni povečanje števila brezplačnih postopkov OBMP, se pa skrijejo. :hudicek:
nena

mujcek -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:19:33)

to so bedaki :grrr::grrr::grrr:

kot da nam ni dovolj težko in hudo, potem pa še stakimi pridejo :hudicek::hudicek::hudicek:
Saj so oni krivi, da ni več otrok, če pa nam vse poberejo, saj ni denarja za otroke :((

špelin@ -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:38:42)

Ojojoj, s kakšnimi idejami preidejo na plano :zmeden: Včasih se vprašam, ali ni naša ljuba Slovenija res padla na glavo :grrr:

Saj bi radi itak vse obdavčili, krutih, nečloveških in skrajno bednih idej jim ne bo nikoli zmanjkalo...

:rozica::rozica::rozica:

KIRA -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 15:48:01)

jaz se pa strinajm z neno m. naj dajo 6 ciklusov ne pa 4 (za IVF recimo).Lp

GoYa -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 16:45:22)

saj Društvo za povečanje rodnosti je dalo predlog za 6 brezplačnih poskusov, pa je obležal v predalu. nimajo posluha za to.
ampak društvo bo brcalo naprej in mogoče bo kaj uspelo.

pustimo se presenetiti

mika -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 17:27:34)

Ja bravo :hudicek:IDIOT:hudicek:, še en pritisk na ženske, ki teško čakajo na :duda:,

Nyah* -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 17:51:38)

O grrrrrrrrrroooooozaaaaaaaaaaaa, kaksne informacije :grrr::grrr::grrr:

Pa kaj je s temi ljudmi?:zmeden:
Zase itak zrihtajo vse tako kot je treba, bas poa ko smirgla :(, mi smo male ribe!

Jooooj, kaj bi clovek vse spremenil, ce bi lahko na take stvari vplival, takole pa se , revice, kregamo tukaj na RR, kjer nas nihče ne sliši.....

Skye -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 18:27:36)

:grrr::grrr::grrr::grrr:

mater kako so eni pametni:grrr:

Če bi radi povišali nataliteto;
- naj raje omogočijo mladim zaposlitev in s tem ugodnejše življenske pogoje, saj mislim da je brezposelnost dandanes eden izmed največjih problemov
- omogočijo vsem, ki imajo težave z zanositvijo bolj dostopno zdravljenje .......ne pa da, če si samoplačnik ni nikjer problema...prideš takoj na vrsto - mimo vsak vrste.....če pa si revež pa lahko čakaš in pri tem korenine poženeš...
- naj bolj pomagajo mladim družinam, ki so v stiski
- itd.

Kakšni idioti....drugače se enostavno ne morem izraziti.

Pia73 -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 18:56:50)

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Sem včeraj slišala za eno, ki se je obesila - stara 30 let,... Baje je eden (ali edini, kdo ve??? )od razlogov tudi neplodnost,........................

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

KIRA -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 19:00:04)

društvo za povečanje rodnosti?? prvič slišim, pa sem kako dolgo hodla na IVF.
mogoče bi moral zbirat podpise za peticijo ali pa kaj podobnega. če lahko delajo brezvezne referendume o tem, ali lahko neporočena ženska gre na tak pokus, pol pahko o številu poskusov za pare tud nardijo referendum!!!

KIRA -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 19:02:01)

skyw - s tvojimi predlogi se tud popolnoma strinjam. mlade družine rabijo pomoč - ne sam tistih 50 jurjev, to je nič. 1 avtosedež dobiš zato, če češ met kvaliteto.
pa gledeslužb tudi - koliko žensk dobi odpoved, ko se vrnejo s porodiške!!!! tu je treba nekaj nardit!!!!!!!!

Annny -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 21:15:50)

Tak zakon ne bi bil nikoli sprejet- bil bi protiustaven (neenako obravnavanje!!).
Tako da res ne vem, zakaj je kvasil take traparije!

miska2004 -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 21:20:23)

O groza, pa res, kam gre ta svet:(:(( Sploh ni za komentirat!!

Annny -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (28.2.2005 21:30:29)

Danes pa lahko tudi vsak šalabajzer registrira društvo!:grrr:

alpog -> Spet nakaj, kar mi vrže vse lase pokonci (2.3.2005 12:38:06)

Imeti otroke ali ne? Po mojem čisto osebna odločitev. Ta Lojz ga pa res lomi. Da bi imeli otroke zato, da bo on imel lepo penzijo? Imamo jih zase in zaradi otrok samih. Čisto verjamem, da on rad štanca otroke na polno. Saj si s svojo plačo to lahko privošči. Butelj!
Mimogrede - jaz imam tri, pa ne dobim od te države čisto niiiiič!
Davek? Lepo prosim! A bi radi peterletovi privrženci ljudsko vstajo?
Nič se ne sekiraj GoYa! Oni se zaradi mene res lahko v rit kavsnejo!
Zate pa upam, da ti bo čim prej ratal otrokec!

Stran: [1]