podobne izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> podobne izkušnje (23.7.2008 13:31:48)

Ojla punce...no tudi jaz sem končno dočakala magični +. Vendar me vseeno nekaj zanima.... Pred 14 dnevi sem bila pri G, videl je črno pikico (napisal PDP)-bila sem v 5t/1d.
Prejšnji teden sem bila zopet pri G in je videl vrečko, noter pa rumenjakov mehurček (na slikci je pisalo +D 1.63cm). Kaj zdej ta cifra pomeni...je to velikost GV ali kaj? G je rekel, da je velikost normalna tem tednom-bila sem v 6t/1d. 
Rekel je,da če bo vse posreči, da naj bi naslednji teden slišala utrip srčka...
A je bila mogoče katera v podobni situaciji?

Prosim pomagajte mi in malo napišite kako je bilo pri vas... vem, da nisem edina s takim primerom...zato se obračam na vas.. HVVALLLA VAMMM

kristinaj -> RE: podobne izkušnje (23.7.2008 13:33:47)

ponavadi imaš prvi pregled šele pri cca 8t, ker je takrat tudi utrip srčka slišati, prej srček še ne bije....

nič ni narobe.

5ra_28 -> RE: podobne izkušnje (23.7.2008 14:58:43)

Ne skrbi, polno takih številk bo tvoj G vpisoval ali v MK ali v tvoj karton, pa ne boš vedela vse, za kaj je. Oziraj se na to, kaj ti pove! Jaz sem imela prvi UZ pri 6t in nekaj dni, torej v 7t, pa še ni bil viden srček. Je bil šele pri naslednjem pregledu, 7t6/7, to pa je že skoraj polnih 8 tednov. Tako da ne skrbi, nismo imele vse enako.

*nina* -> RE: podobne izkušnje (23.7.2008 18:20:06)

pri meni se je v 6t videla gv in rumenjakov mehurček, ne skrbi, na naslednjem pregledu boš videla pa še utrip[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Naja30 -> RE: podobne izkušnje (23.7.2008 22:16:36)

Zato pa brezveze eni G naročajo pred 7t, pol se pa nič ne vidi. In ženska je samo zbegana. Okoli 7t se sigurno vidi že utrip srčka.

acitak -> RE: podobne izkušnje (24.7.2008 13:31:15)

živio... prvi ultarzvočni pregled sem imela pri 6t3d pa se je vidla vrečk pa rumenjakov mehurček pa srček je že bil.. ker se je raztegoval plodek...vsaj  G je tako pritrdila

Stran: [1]