osebna izkaznica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

matic0105 -> osebna izkaznica (23.7.2008 12:26:40)

konec av gusta gremo na morje in za našega skoraj trimesečnega fantička rabimo osebno ali pasport.
Ali se ga lahko nekako vpiše na moj pasport (tako kot so to z nami "delali" naši starši in nismo meli svojih) brez slikice ali moram nujno k fotografu in potem delat osebno za njega?

Lunc_a -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:28:10)

otrok mora imeti svoj osebni dokument.osebna stane cca 13 evrov.Mi ga slikamo doma za potni list in osebno

matic0105 -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:29:33)

Uh, Lunc_a tole je bilo pa hitro. a kar doma ga slikate? Kaj pa format, poza itd?

Naja30 -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:37:25)

Imeti mora svojo osebno ali potni list.
Tudi naša je prvega dobila pri 3m. Slikat smo jo pa peljali h fotografu.

kristinaj -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:41:07)

jaz sem naši naredila osebno pri 3tednih ker smo potem na morje šli. na uradu so mi povedali, da če hočem sliko za potni list naj jo kar doma poslikam na modri podlati, za osebno pa na beli podlagi.... položila sem jo v posteljico na belo rjuhco, jo poslikala in slikco na ključku nesla k fotografu in je bila stvar opravljena....

na svoj osebni dokument otroka ne moreš več pisat, mora imeti svojega.....

matic0105 -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:41:24)

Joj, mene skrbi, da ne bo nič pri miru. Je tak, kot bi imel čmrlje v riti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

blaža -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:41:35)

Mi smo ta prvega slikali pri fotografu in nardili osebno pri enem mesecu, zdej smo pa ta drugemu ravno tako nardili osebno pri treh mesecih, preden smo šli na morje.

Pa lepe počitnice!

bučkabb -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:43:10)

če boš slikala sama doma, glej da bo glavica nekje približno na sredini slike, ker drgač ti bodo pri razvijanju kompliciral!!

annie -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 12:49:38)

Mi smo se ravno tale petek vrnili z morja in smo šli osebno delat par dni prej, s tem, da smo mogli na uradu dodatno plačati, da so z izdelavo pohiteli. Peljali pa smo ga k fotografu in je tam zelo lepo sodeloval...on bi se tam kar naprej smejal in smejal  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Škoda pa, da ni več tistih časov ko mi nismo rabili osebnih izkaznic. Našemu tale velja za 4 leta, potem pa moraš spet novo it delat.

Nika v službi -> RE: osebna izkaznica (23.7.2008 13:02:17)

Jaz sem jo pri 5 mesecih slikala doma na postelji na beli in na modri podlagi, izbrala kakih 5 slikic, jih po mailu poslala fotografu in ta mi je izbral tisto, ki je najbolj ustrezala, jo seveda še malce obdelal in slikice so bile narejene v 24 urah. Izi ko pasulj.

Stran: [1]