india
|
Ja, upam, Viv, da me nisi narobe razumeal. Če se nekdo odloči imeti samo enega otroka,je po mojem mnenju to njegovo osebno mnenje in mu nima nihče nobene pravice soliti pamet. Viv, res imaš prav, če nisi pripravljen na to, da je okoli tebe direndaj, da nisi živčno pripravljen na večjo družino, potem je bolje da imaš enega otroka in ste vsi mirnejši. Jaz recimo med tednom,ko so tavečje tri v šoli, s tammalimi kar bežim ven, da smo v nekem gibanju, v gužvi, ne zdržim doma,ker je premirno. Res ni vse v financah. Mi vsi skupaj zelo uživamo v igranju družabnih iger, v petju, sprehodih, dostikrat skupaj kaj sestavljamo, izdelujemo, ker so v večini dekleta, šivamo,kvačkamo, ....pa tudi z avtki se igramo, pa zidamo,.... v glavnem, vse delamo skupaj. Res pa,še enkrat ponavljam, mi paše,kadar grem kam sama, s kolegico, pa tudi danes, ko sva z možem po dolgem času šla sama za par ur v mesto ( sicer po opravkih), mi je zelooooo pasalo. Tako je, vsak naj se po srcu odloči za otroke, pa naj bo za 1 ali za 10. Poznam pa družino,kjer je 11 otrok in me zelo moti, da zelo redko srečam mamo s tamalimi, vedno jih okoli vozijo ta starejše sestre, ki so že preko 20 let, pa tudi v šolo na sestanke hodijo za njih. To pa se mi ne zdi odgovorno:(:(:(
|