blaža -> RE: Driska (23.7.2008 10:13:09)
|
Tudi jaz sem imela s ta malim okoli tretjega meseca enake težave, čeprav nisem jedla nič takega. Poleg kakanja se je slišalo tudi nenavaden zvok, kot nekakšno prdenje, ma v rafalu in to je trajalo dva dni. Sem klicala v posvetovalnico in so rekli, da če ne bo boljše, da naj pridem in da naj pazim, da ne bi imel vročine, da ne bi dehidriral. Dajala sem mu prekuhano vodo. Pa se je samo uredilo tako hitro kot je prišlo. Kasneje sem tudi pedjatrinji povedala, da me skrbi njegovo blato, pa mi je rekla, da je to vse normalno, da ,ko je ta prava nevarna driska, da plenička kar vpije, da je sama voda. ( imam pa res dobro pedjatrinjo, ki ji zaupam). Če se ti zdi, da kaj ni v redu s tvojim otrokom, ga pelji k zdravniku in ne sekiraj se, če ti rečejo, da si ga po nepotrebnem pripeljala in da paničariš. Če se meni res zdi, da bi blo lahko kaj narobe z mojim otrokom, ga raje peljem, da si ne bi kasneje kaj očitala, da nisem pravilno in dovolj hitro ukrepala. Sej zato pa so oni tam, da nam pomagajo. Lep pozdrav!
|
|
|
|