Lianna -> RE: mnenje (24.7.2008 11:03:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Če nisi človek, ki komplicira pri otroku za vsako stvar potem pojdi. Poznam par, ki je šel z dvojčkama na Kitajsk. So vsi užival. Mislim, da je šla Annny z majhnim otrokom tudi na tako dolgo pot. Vse je odvisno od tebe. Jaz zase vem, da se zaradi otrok ne bom odpovedala potovanju, ker tudi z majhnimi otroki se da uživat. S tem se pa ne bi čisto strinjala (glede kompliciranja), odvisno samo, kaj od takih počitnic pričakuješ. Midva sva prekolovratila dobršen del sveta, ko sva bila še v dvojini, z najino punčico pa smo tudi začeli potovati pri njenih 7 mesecih starosti (Provansa, Toscana, Avstrija, Nemčija...). Sama z dvo ali triletnikom, vsaj takim, kot je naša Nika, ne bi šla nikoli na tako - precej sanjsko - destinacijo. Pa ne zaradi tega, ker bi komplicirala. Ko bom šla tja (v planu imava Francosko Polinezijo), si bom vzela 14 dni off, samo midva in uživancija, razvajanje na polno. Zame torej v kombinaciji midva + otrok pride v poštev samo širše Sredozemlje, hoteli 5*. Vsaj še nekaj let. Poudarjam, ne zaradi kompliciranja ali ker se ne bi dalo potovati s toliko starim otrokom, ampak zaradi lastne komoditete. No sej vam tako paše. Jaz pa si sebe ne predstavljam v hotelu s 5*. Mi šotor bolj ustreza. Ampak itak je glavno da se na počitnicah uživa. Eni v hotelu, drugi v šotoru. Me pa neki zanima. A pa npr. v hotelih s 5* nič ne koplicirajo če otrok gor pa dol teka, je bolj glasen? Drugače imajo Avstrijci full dobre družinske hotele.
|
|
|
|