srki
|
Mogoče jih je sram, da bi jih kdo, npr. ti videla, kako rade jedo, pa se fine delajo. Ne vem no, jaz vedno vse pojem, meni je vedno v restavraciji, kar naročim, seveda tisto, kar vem, da imam rada in tudi vse pojem. Tudi doma ne vem, če kdaj pustim pol krožnika hrane. Če nisem lačna, ne jem, ali pa si dam zelo malo na krožnik. Meni se zdi, da se preveč preserava s to hrano, če samo pomislimo, koliko se je stran pomeče, je res grozno.... Pa tudi kuhamo takšne stvari, da lahko "stojijo" v loncu, ko jih potem lahko pogreješ, pa so ravno tako dobre. Razen seveda kakšna rižota in podobna hrana, ki ni dobra za pogrevat, včasih res ostane, jo magari muce pojedo. ja, pa saj vem, da to za njih ni dobro, ampak pojedo pa vseeno. Dream je omenila tudi menze. Moja sestra dela v kuhinji nekega podjetja, pa ljudje (nekateri) se res presaravajo. Takrat, ko je zrezek in krompir, je ful malic prijavljenih, ko je pa ričet, pa ful malo. Pa na izbiro imajo suh obrok, solatni bar, dietno malico in sadno malico. Pa za nekatere ni nič dobro. Tle se pa res vprašam, kaj taki ljudje doma jedo, da ne napišem česa gršega.
< Sporočilo je popravil srki -- 23.7.2008 20:46:52 >
|