Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko obrokov pri uvajanju hrane imate 28.2.2005 14:23:47
|
|
|
|
Nincula
|
Jaz zelo počasi uvajam. Erik je 7 mesecev star in ga dojim zjutraj, ko se zbudi (nova pridobitev), okol 11h, pole je hrana okol 3h (da bi on bil kaj manj lačen po tem, ni govora), pol pa do noči še trikrat dojim in gre spat. Ta drug obrok bom mogoče šele naslednji mesec zamenjala. Jaz grem to kar po filingu. LP Nina
|
|
|
|
koliko obrokov pri uvajanju hrane imate 28.2.2005 16:26:48
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz piščančje ali zajčje meso najprej popražim in zelo dolgo kuham. Seveda ga prej razrežem na majne majhne kose. Ne zmiksa se, le nitke nastanejo. Za zajterk je mlečna žitna kaša, za malico še vedno sadje sedaj dodam skuto,za kosilo zelenjava ali zelenjava in meso (običajno kar jeva z možem),za malico jogurt Alette in 100 ml mleka in za večerjo zopet mlečna žitna kaša. Ja, pri skoraj 9 mesecih. :muca:
|
|
|
|
koliko obrokov pri uvajanju hrane imate 28.2.2005 18:45:58
|
|
|
|
mala pika
|
Zdravo! Mene pa zanima, kakšno skuto dajete malim? Uno navadno ali se dobi kakšna posebna? LP Pika:metulj:
|
|
|
|
koliko obrokov pri uvajanju hrane imate 28.2.2005 20:41:16
|
|
|
|
Anja167
|
Mi dajemo Fruchtzwerge. To je pa nolo dobl!!!
|
|
|
|
koliko obrokov pri uvajanju hrane imate 28.2.2005 23:05:38
|
|
|
|
maja24-2
|
Lara dobi za zajtrk mlečno kašico s sadjem, nato mleko za kosilo sadno ali zelenjavno kašico(vsake dva dni zamenjam) nato je naslednji obrok spet mleko in za lahko noč žitne kosmiče 100ml in nato še 100ml mleka. Lp Maja & Lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?