Dadica - vodene koze (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

E_jen -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 13:25:30)

Sem prebrala, da imaš vodene koze. Me zanima, kaj so ti rekli ginekologi. Saj niso nevarne???:zmeden:

Moja prijateljica se tudi trudi zanositi, izgleda, da ji je ta mesec uspelo. Njen sin pa je dobil vodene koze.:hudicek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2005 13:31:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2005 13:35:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

hugolina -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 13:45:18)

Torej to pomeni, da če si norice že imel naj bi bil nanje imun kajne?
Joj moja nečakinja jih ima in dan preden so ji ven udarle sva se prav fino cartali, zdej sem pa vsa trda, saj sem v 16t:nosecka:. Res pa je, da sem jih imela pri 11-ih letih.
Sicer sem poklicala G pa je rekel naj se lih ne izpostavljam, jah za to je mislim da že prepozno.
Jooojjj!

dadica -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 14:23:13)

hvala lepa za skrb, sem se pogovorila z ginekologom in mi svetuje prekinitev nosečnosti:((1
Z živci sem čisto na koncu,najprej se več kot dve leti trudima da zanosim sedaj pa naj grem na splav!
A sploh veste kaj prestajam,jočem in jočem in jočem.
Vsak ravi drugače eni naj obdržim eni naj splavim!
Kaj pa če bo otrok prizadet,kaj če....?
Tu je miljon vprašanj pa samo dva odgovora SPLAV ALI NE?

lp dadica

Tejči -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 14:32:11)

Dadica ne izgubit upanja!

To je rekel tvoj ginekolog, jaz pa ti priporočam, da pokličeš še katerega in ga vprašaš kako je s tem..bolje, da slišiš več mnenj. Morda bodo ostala popolnoma drugačna..kar ti iz srca želim!!

Srečno, pa naj ti :angel::angel::angel: stojijo ob strani!

LP, Tea:sloncek:

Moyca_ -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 14:41:03)

upam da se pravilno odločiš
:angel::angel::angel::angel:

čopek -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 16:10:54)

Vse je odvisno od tega ali si jih ti že imela ali ne. Jaz sem jih , ko sem bila stara 11 let . Sama sem bila noseča 7 t. , ko je hči dobila koze.Po posvetu z 2- mi ginek. in mojo zdravnico in glede na to , da sem jih že imela naj ne bi smelo biti nič narobe.
Kakorkoli že upam, da se boš odločila tako , kot misliš da je prav .

india -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 16:21:57)

Ne vem kaj naj ti drugega svetujem, kot to, da preden se karkoli odločiš pokličeš ali obiščeš še kakšnega ginekologa in vprašaš za nasvet. Meni so rekli,ko sem bila noseča in so jih hčere dobile, sama pa sem jih prebolelal pri 5 letih, da ni tako nevarno, vendar naj se ne izpostavljam preveč.

Upam,da se boš prav odločila!

h kateremu G pa hodiš???
:miska:

E_jen -> Dadica - vodene koze (28.2.2005 17:25:59)

Vsekakor bi se jaz posvetovala še s kakšnim ginekologom. Mogoče s kakšnim, ki se ukvarja z rizičnimi nosečnostmi.
Vprašaj za možne zaplete, kdaj lahko napake odkrijejo, s kakšnimi preiskavami, ...

Najbrž pa noben G ne svetuje prekinitve kar tako.

Stran: [1]