sena -> vaši trimesečniki... (28.2.2005 13:44:46)
|
Pozdravljena! Smo iz MB, tukaj sem tudi rodila Nejko in sicer na svoj rojstni dan 21. 11. 2004 - en dan pred rokom9nebesa.Porodna teža 3700, višina 50 cm. Zdaj ima 5550 in je zrasla za 10 cm. Tudi Neja je pravi smehec, če je seveda ne črviči kaj po trebuhu. Začeli sva dodajati hrano, ker se je prejšnji mesec premalo zredila - pri meni bi jedla samo v polspanju.:zmeden: Tako zdaj kombiniramo hranjenje z Bebo. Ima dudico:duda:, ki jo kar potolaži in svojo pleničko, ki si jo vztrajno tišči k ličkom. Najraje se previja - tam imava pravo čago. Odriva se z nogicama, suče ritko, obrnit pa se še ne zna. Glasno se smeje, sploh če ploskava. Na sprehodu obvezno spi, a mislim, da ne bo več dolgo, ko bomo potrebovali nizki voziček. Glavica je že kar stabilna, pasenja kravic pa se hitro naveliča. Ne kopamo se vsak dan, sedaj se trudimo, da bi jo spravili spat okoli 9h. Dva dni nam je že uspelo zaspati zvečer tako, da sem jo nahranila, položila, pustila v temi in šla ven. Nekajkrat sem ji še šla popravit dudico, potem pa je zaspala. :bravo::bravo::bravo:Upam, da bomo vztrajali tako. Rada se kopa v čebričku, a se tako odganja, da je počasi več ne bom obvladala v njem. Sploh noče sedeti, ampak samo skače. Če je ne mučijo vetrovi, ponoči spi tudi po 6 ur v prvi rundi, če pa jo (zdaj že nekaj dni je tako), pa se zbujava na 2-3 ure. A ker spi pri meni, se pač mučim samo z vstavljanjem dudice. Čez dan spi dolgo le v vozičku, drugače pa je ena urica na rundo dovolj in to 3x na dan. Gruli že sto na uro, včasih se zelo zelo trudi, da bi nam nekaj povedala, a je ne razumemo. Bratec in sestrica se kregata, kdo se bo z njo pogovarjal, ji dal dudo, zlezel k njej v posteljo, tako da moram razdeliti, kdaj je kdo na vrsti. Ko pa joka, pa sledi: "Mami, na jo, tebe hoče!" Lepo pozdravljam vas, mamice:rozica::rozica::rozica:, in poljupčka vašim:duda:
|
|
|
|