Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Delati od doma - rabimo dodatni vir zaslužka 22.7.2008 14:46:16
|
|
|
|
skokica01
|
Oba sva v službi, vendar v tem trenutku bi potrebovala še en dodatni vir zaslužka, ker je še nekaj stvari, ki jih bi želela urediti na hiši, da o varčevanju sploh ne govorim, ker ne privarčujemo NIČ. Sicer naša eksistenca v tem trenutku ni ogrožena, ampak vseeno bi si želela še kaj narediti zraven poleg redne službe. Gledala sem kar nakaj variant, ki jih ponujajo na spletu (razne t.i. on-line službe), ampak so večinoma vsi ponudniki iz ZDA, Kanade, ipd. Pa jim ne zaupam. Rada bi delala kaj za računalnikom, ker to lahko počnem zvečer in ponoči. Ali katera ve za kakšno tako pošteno možnost dodatnega zaslužka? Se katera poslužuje še kakšnega dodatnega dela in na ta način pripomore k domačemu proračunu?
|
|
|
|
RE: Delati od doma - rabimo dodatni vir zaslužka 22.7.2008 16:25:55
|
|
|
|
M_mojca
|
ne, žal ne poznam nobenega takšnega dela Bi pa tudi jaz potrebovala takšno delo, saj bo ob rojstvu veliko težje kot je sedaj. Sicer imava več ali manj vse kar potrebujeva, vendar pa vse mame veste, da je otrok veliko veselje, a tudi velik strošek. Zato bi bila tudi jaz vesela takšne informacije! Torej ringarajevke, z informacijami na plan
|
|
|
|
RE: Delati od doma - rabimo dodatni vir zaslužka 22.7.2008 16:51:21
|
|
|
|
barbara_s
|
Inštrukcije? Recimo kakšen tuj jezik, ali pa naravoslovje - matematika, fizika, kemija.
|
|
|
|
RE: Delati od doma - rabimo dodatni vir zaslužka 23.7.2008 9:16:24
|
|
|
|
lelaval
|
Če obvladaš tuje jezike - prevajanje. Ali pa kak knjigovodski servis.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.