anadrejka
|
Pozdravljene Tudi jaz vem, in to zelo dobro, da v tej porodnišnici stavek: bodi tak, kot želiš, da so drugi do tebe- NE DRŽI, so pa zlate izjeme, kot je sestra Silvija, pa Hedvika, pa še se bo kje kdo našel Dvakrat sem rodila v porodnišnici MS, drugič zato, da se moj malček in očka ne vozita daleč v drugo porodnišnico! Prvič mi je zmanjkalo plodovnice in so zaradi površnosti doktorja, ki ni domačin, mojemu otročičku počasi začeli odmirati možgančki. Obdržali so me na oddelku, cel dan sem močno krvavela in bila nenormalno prestrašena, vendar so vsi govorili, da mi ni nič... Mislim, da ne rabim razlagati, da je bilo z dojenčkom hudo, premeščen je bil v inkubator... sedaj je z ogromno vloženega truda pravi razgrajaček Ja, drugič je bilo pa tako, da me je babica odklopila in ni spremljala mojih funkcij, porod je bil hiter, jaz pa sem cel čas padala v nezavest, pa me ni nihče priklopil na kisik, jasno sem povedala da sem asmatik... Ko sem povedala, da komaj čakam, da grem domov, da se priklopim na črpalko, ker ne morem dojit, sem dobila take nore komentarja, češ da poznajo take in da ne bom imela mleka že po prvem mesecu, PAJADE, polno sem črpala celih šest mesecev- brez kakršnih koli dodatkov, pa še starejši je dobil ,moje mleko, še vedno si enkrat na dan črpam, devet mesecev bo star. Pa še to, dokler mi prvega niso odpeljali v inkubator, so me sestre obtoževale, da si izmišljujem, da nimam mleka, da nima zlatenice, da ni nič narobe. Vem, da je zame zmanjkalo in brisač in hlačk, potem pa ko so ga odpeljali, sem poleg brisače dobila še vložke.
|