Anonimen -> RE: Bi mu ve dovolile? (23.7.2008 13:52:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica Lahko ima čisto preprosto nočne more od tega ko vidi tebe kakšna si vedno vpričo njega in ona je edina vez med vama. In ja, za en drek oče je. Se čisto strinjam. Zato pa le daj otroku možnost da sam pride do tega zaključka. Moja mama ni nikoli ampak res nikoli rekla meni in bratu nič čez očeta in niti nama ni dovolila da bi grdo o njem govorila. Do zaključkov, da si ne zasluži naziva oče sem prišel sam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] To je nekako bistvo. Ne smeš ti "ubiti" otroku slike o njegovem očetu. Saj si jo naj ustvarja in sam si naj jo popravlja. v nasprotnem primeru boš ti tista, ki ji je "odvzela" možnost imeti a magari še tako neskrbnega očeta. Razen seveda, če gre za situacijo, ki otroka preveč ogroža - tudi psihično. Nikoli in nikdar si nisem dovolila, da bi v pričo v nje grdo govorila o njem. Se sama sem jo spodbujala, da si je želela z njim. Sam je prekinil z njo. Mislite, da meni ni bilo nikoli hudo, ko je vprašala, "kaj danes pa očija ne bo", kaj ji bi naj odgovorila drugega, kot pa to, da je zaposlen z delom. Nimam pa namena klečeplazit za njim, da naj pride po otroka, če ne želi biti z njo.. Je se pa sam izrazil, da je ona "moje sranje" in da imam, dovolj bogatega fotra (njenega dedka), da njemu ni potrebno plačevati preživnine. In samo zaradi "tega sranja" ne more živet kakor hoče. Najinega otroka pa res ne rabi met za "sranje". Če ji on ne more dat očetovske ljubezni, upam, da bo nekoč spoznala, da jo jaz kot njena mati ljubim z dna duše in da ji za življenje želim dati prava načela in vzgojo, da bo znala branit svojo čast.
|
|
|
|