padel iz posteljice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

biga -> padel iz posteljice (22.7.2008 11:10:28)

Včeraj je moj 14-mesečni sin padel iz zložljive posteljice. Mama je šla za minutko iz sobe in zaslišala bum, prileti noter, miško leži na tleh. Pravi, da je bolj jokal od strahu in se potem jezil na posteljico (ponavadi začne udarjati po tistem, kar ga je udarilo). Pa me je strah, da se je kako poškodoval, ker mama ni videla, kako oz. kam je padel. Kakšni so znaki, če bi bilo kaj narobe, da bi moral k zdravniku?

aleksandra 78 -> RE: padel iz posteljice (22.7.2008 11:13:53)

potrebno je spremljat če so spremembe v ravnoteži- če se njiha več kot običajno. Predvsem pa če bruha ali podobno. Drugač, moja punčka je tudi velikokrat padla, 2x s postelje direkt na glavo in sem seveda takoj klicala urgenco, pa so mi vedno samo to rekli- če bruha ali če zgublja ravnotežo-pripelješ, drugač pa ne.

_andreja_ -> RE: padel iz posteljice (22.7.2008 12:14:38)

tako majhni otroci se redko redko kdaj poškodujejo, kaj zlomijo, ker je vse še tako gumjasto... sploh če je padel iz posteljice ni panike, otroci so iz balkonov že padli pa jim ni bilo nič... ne sekiraj se

kristinaj -> RE: padel iz posteljice (22.7.2008 12:28:38)

če je jokal in posteljico nazaj udarjal ni panike....... če bi obmiroval, ne jokal potem bi bilo narobe tako pa ni nič.....

Nina00 -> RE: padel iz posteljice (22.7.2008 12:39:19)

Poleg bruhanja in težav z ravnotežjem bodi pozorna tudi, če bo bolj zaspan kot navadno.

Stran: [1]