|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bistrčanke
19.11.2008 10:55:22   
nemrak 76
no, tudi midva prideva, če bo le vreme. se vidimo. tea78 upam da boš že nazaj do takrat

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.11.2008 10:56:03   
nemrak 76
ooooooo, uspelo mi je odpreti novo stran!!!!!!

(odgovor članu nemrak 76)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.11.2008 15:00:23   
*anamor*
nemrak76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo stran.
No danes sem še spoznala HEI. Res me je veselilo, upam, da še nas boš poklicala in bomo večkrat kafetkale.
Za v petek pa je tako, nevem sicer kako vam paše ura, ampak meni bi bolj pasala okrog 12 ali 12.30. Pogovarjal sem se tudi z nemrak76 in HEI in njima je tudi malo prehitro. Tako, da če se da prestavit se zmenimo raje ob 12.30. Ste za?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 203
19.11.2008 17:03:54   
HEI
Tudi mene je veselilo pa prav luštn je blo mal počvekat. Sigurno še kaj pokličem.

user posted image user posted image user posted image  jaojao sm smotana: HVALA za čaj anamor. Vrnem ko se vidimouser posted image

Nemrak76 bom tukaj vprašala sosedo za svetovalko za just. Ker vem da tut ful kupujejo. Pa ti povem, OK?

Lep večer in še lepšo noč user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.11.2008 18:52:43   
Anery
Prideva!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.11.2008 18:56:16   
Anery
Uri se bova prilagodila. Drugače bo pa Kuki pazil našega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Joj bo to ene težke mehanizacije user posted image . Bi se skoraj morale napovedatuser posted image .

Lp

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.11.2008 17:30:35   
tjaška28
Alo punce,
ob kateri uri pri Kukiju? Ob 11 ali 12.00 ali 12.30.
Naj katera javi.
Drugače pa tam med 11 in 12 bom tudi jaz prišla.
Pozdravčkiuser posted image

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.11.2008 18:54:19   
Anery
Rečimo kr ob 12, da bo nekje vmes. Upam, da se vidimo. Ste za?

Lepo spite.

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.11.2008 18:56:00   
Anery
Mamima: Vidim, da si prisotno. A se nam boš jutri pridružila?

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.11.2008 19:05:18   
*anamor*
midva prideva če bo lepo vreme do 12.30. Ok?

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.11.2008 20:56:05   
HEI
Tudi midva prideva. Nekje med 12 in 12:30.

Lahko noč

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.11.2008 8:23:10   
*anamor*
Glede na vreme mislim,da se bomo res lahko dobili na kavici. Komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 212
21.11.2008 15:43:06   
snikolina
Pozdravljene.
Kako je bilo na srečanju? Jaz vam nisem mogla javit, da me ne bo, ker sem imela probleme z internetom.
Verjetno vas obiščem marca ali aprila-odvisno od vremena in od malega. To bo naš prvi in se mi sanja ne kako bodo stvari potekale.
Lepo se mejte v teh mrzlih dneh.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.11.2008 18:24:57   
*anamor*
snikolina - bilo je fajn. Oglasle so se punce katere se sploh ne javljajo na tem forumu. Bilo je res super. Edino veter nas je nagnal, ker je bil prav nesramen. No upam, da se boš lahko res drugič oglasila. Te bomo zelo veseli.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.11.2008 19:26:35   
HEI
Ja res je blo luštno. Definitivno moramo tole ponovit. Že zato ker tea78 ni uspela prit pa je prav ona zaslužna da smo se dobile. Bi blo tudi njo in njeno pikico lepo videt.

lepo se imejte
pa se vidimo

Nočko

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.11.2008 19:43:02   
andrejaboris
HOj. Moja dva čmrlja pa sta malo bolana, malo kašljata in smrkata in zato se vam nisem mogla pridružit. Upam da se še bomo kdaj zmenile in dobile, ker bi vas res rada spoznala.

NIč lepo nočko vsem želim!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.11.2008 21:41:02   
tea78
Olja babike, jaz se najprej opravičujem da danes z Najo nisva prišle, so nam zadnje tri dni streho menjavali, pa je bilo kar hrupno, prašno, polno delavcev vsepovsod, sva bile pri mamici v Šentilju. Pa tudi meni je zelo pasalo, da sem se malce oddahnila, sem kar mami aktivirala, da je malo popazila na Najo jaz pa hitro v šoping v Mbuser posted image . No me veseli, da ste se srečale, pa saj se še bomo, kajne? Te dneve nam tako napovedujejo sneg, pol pa se zopet vidimo, ok? Sicer pa se beremo. Lepo mi bodite, pozdravček.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 217
22.11.2008 22:57:16   
nemrak 76
pozdravljene punce!
ja na srečanju je bilo super, ker se nas je toliko zbralo in vse ste zelo fajn. pa še naši malčki so podobne starosti, tako da imamo sedaj veliko skupnih tem za debato. pa še nekaj: naši fantje imajo sedaj nekaj lušnih prijateljic. smo se že bale, da so v bistrici sami fantje. in še kukija smo spodbudile, da bo čimprej naredil zimski vrt, da nas ne bo zeblo v teh mrzlih, vetrovnih dneh. do takrat pa se lahko grejemo pri konju - imajo grelce.
se beremo in vidimo na bistriških pločnikih.
andrejaboris vse najboljše tvojemu starejšemu korenjaku!!!!!user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.11.2008 21:24:23   
karinz
Pozdravljena! Tudi jaz sem priseljena v Bistrco in konec januarja pričakujem fantka. No, pa eno pupo že imam. Mogoče se kaj vidimo.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 219
24.11.2008 12:20:01   
andrejaboris
Hoj!

Nemrak hvala za lepe želje mojmu Lanu.

Vidim, da nas je kar dosti preseljenih v Bistrico. Živi kera blizu steklarne al pa teh trgovin tu pri avtocesti?

Tea jaz imam tut starše v Šentilju, pri meji in ti?

Karinz lepo nosečnost ti želim in zdravega fantka. KOlk pa je stara tvoja pupa?

Mi smo vredu smo že tut bli na šetnji, Lan v vrtcu, jaz pa počasi kuhat. Lepo bodite

in uživajte!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karinz)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.11.2008 20:33:33   
tea78
Oj vsem, najprej karinz dobrodošla, midve se poznavauser posted image . Andrejaboris, ja jaz sem šentiljčanka, moja mami pa je doma v teh prvih blokih, ko je spodaj trgovina, če mogoče veš kje je to. Tvoji so šentiljčani? Ali priseljeni? Kaj počnete kaj v teh turobnih dnevih? Midve z Najo sva kar aktivne cel dan, ja zdaj jo je vsepovsod polno. Vse jo zanima, najbolj pa vtičnice, kabli in temu podobnouser posted image . Se včasih vprašam, če je sploh pupa. No, lepo mi bodite, pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 221
24.11.2008 21:13:06   
andrejaboris
Dober večer.

Tea moj ata je šentiljčan, živita v mb, s tem da imata v štrihovcu hišo in zdaj sta večino časa tam.
Enej še je vedno šmrkav in jutri imava posvetovalnico. Je pa res hladno zdaj postalo in zdaj bo celo sneg. No za Lana bo to veselje, no pa saj za mene tut.

NIč lep bodite.  Tea Si bla ti takrat pr Belem konju s punčko Najo? Jaz sem imela pa dojenčka v školjkici.???

lepo nočko!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 222
24.11.2008 21:36:27   
tea78
Andrejaboris sem bila ja, če se točno spomnim, a si bila mogoče v družbi dveh moških? Nas pa je bilo kar nekaj takrat tam, a ne? 
Tudi jaz grem počasi pod tuš, pa ajat. Lepo nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 223
25.11.2008 9:08:58   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Vidim, da nas je kar dosti preseljenih v Bistrico. Živi kera blizu steklarne al pa teh trgovin tu pri avtocesti?

Jaz še ne živim tam ampak bom pa v bližnji prihodnosti. Tam običajno pustim avto in odvozičkam v vrtec po Hano. Čeprav zdaj ko se začenjajo user posted image  mrzli dnevi ne verjamem da bom upala tako dolgo vozičkat.

Tudi mi imamo danes posvetovalnico in sem že fejst firbčna kolk smo zrastli in se zredili user posted image

Karinz lepo user posted image predvsem pa enga pridnga user posted image .  

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 224
25.11.2008 10:11:09   
t*e*j*k*a
OJ!!

Mene pa zanima če rabi katera Aptamil2? sm ga kupla po nasvetu P, pa mi je žal, kr ga mali itak ne pije preveč rad. Sam za simbolno ceno, lahk pa tud zamenjamo za kako kavicouser posted image .
V glavnem sam da se ga znebim.
Čao

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!