Alči -> RE: koliko pojejo dojeni... (23.7.2008 19:31:31)
|
mi smo imeli enako težavo-koliko poje??? Tudi jaz ti težko povem koliko poje, ker običajno se sam odstavi ko ima dovolj, oz, ko vidim, da se samo crklja in zraven spi, ga jaz odstavim, Dojim po nastavkih, (ker očitno nekaj ne delam prav ali pa imam pač zelo občutljivo kožo in mi bradavice stalno pokajo in mi teče kri), včasih si izčrpam mleko, sploh ko je bradavica čist boga že. Star je 14 dni na en obrok po flaški mu dam tam okol 70-80 ml, ima 6-8 obrokov, odvisno kdaj zvečer zaspi in kdaj se zbudi. Prvi teden sem ga budila, ker ni dovolj jedel, zdaj se zbuja sam. Me pa moti pri črpanju to, da potem po flaški kar teče ven in mali golta tisto mleko, potem pa po možnosti vse zbruha ven...tko da mam črpalko res samo za silo, oz,da dam mleko zmrznit. Žal glede količine težko rečem kaj konkretnega no...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], mi kar nekak tolk kot on želi...nisem ddost pametna...ena pa mi je napisala da je 120-150 ml na kg telesne teže na dan...kok pa to drži...pa ne vem...
|
|
|
|