KIKI****
|
Pol bajte V soboto smo prišli z Raba. Cene tam so v trgovini nekaj dražje, nekaj cenejše, nimajo pa sega kar mi uporabljamo zato nesemo vse sabo- za Lopar. Mi nesemo zamrznjeno že skuhano hrano poleg-2 družine, zato mi je dost lažje vse nest sabo. Nesemo pa dost domačih stvari (jabolka, hruške, krompir, paradižnik, solata, jajca, redkvica, fižol, domače začimbe) Potem pa olje, sol, sladkor, poper, kava, mleko, namazi,...... dol smo kupovali samo kruh, sladoled, časopis, pa za 1x smo si rezervirali da smo šli ven jest in nismo nič nesli sabo za tisti dan. primer nekaj cenv Loparju v trgovini: Gavrilovič pašteta v konzervi 0,78 € najcenejši špageti 1,14 € najdražji pa 1,91 € najcenejše olje 1,92 €/l Najcenejše mleko 0,77 €/l dukat je bil pa cca 1,32€ sok Happy day 2l 1,92 € voda jana jagoda 1,18/1,5l ožujsko pivo 0,78€/0,5l karlovačko 1,88 € / 1,5 l poli klobasa 2,20 € fructal sok jabolko 1,51 €/1,5 l Ostalo pa nisem gledala. Polbeli kruh štruca je bil 0,69 € beli pa 1,10 €. Sladoled po 4 ali 5 kun, sadje pa grozdje 2,20 € grozdje in 2 € nektarine. lp
|