Zanositev . . . (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:38:34)

Ojla!

Ze dolgo vas vse spremljam na forumu, imam pa tudi jaz eno informativno vprasanje.

Koliko casa ste jemale tabletke, preden ste se odlocile za dojencka? Tiste, ki ste jih jemale npr. 6 let- ali je to kaj vplivalo na zanositev (cas?)?

Vsem zelim prijetno :nosecka: in da bojo vase pikice :duda: polne zdravja!

Lp, Nana

Sara3 -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:42:51)

Ciao,

Jaz sem jemala KT cca. 10 let (vmes sem 1x prekinila - menda je priporočljivo čez toliko časa prekiniti za nekaj časa). Sedaj jemljem Tifol. Kdaj bom pa :nosecka: bom lahko sporočila čez kakšen mesec, ko bova veselo :sloncek: delala na :duda:.

Lp, :metulj:

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:43:29)

Jaz sem jih jemala cca. 5 let, potem sem naredila 6 mesecev pavze, po osmih mesecih sem zanosila. Dvomim pa, da je to kaj povezano. Pravijo namreč, da ima ženska velike možnosti (oziroma večje), da zanosi ko preneha jemat tabletke.
Včasih so jih namreč uporabljali proti neplodnosti. Ženske so jih nekaj časa jemale, nato nehale in lažje zanosile.

urskakr -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:44:44)

Sem jih jemala 5 let. Prekinila za 2 meseca in zanosila v prvem poskusu.:)-

Sara3 -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:45:34)

Pa še to. KT sem nehala jemati lani, saj jih moraš nehat jemat vsaj 3 (rajši več) mesece prej. Letos pa upam, da bom :nosecka:

lucy32 -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:45:43)

hej,

tablete sem nehala jemat "kao" 6 mesecev pred zanositvijo- no, to je bilo planirano, zanosila sem pa tri leta po prenehanju, tako kakor ti bo uspelo. Ti pa priporočam, da jemlješ folno kislino, tako mi je svetovala zdravnica, moja prijateljica je pa nehala pred 4 meseci in sedaj že delajo na tem, da bi zanosila.
mogoče so se spremenili standardi.

Saj ti bo uspelo:pujs:

lp L 18t

tejč -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:46:36)

Nana 22, jaz sem jih jemala mislim da 4 leta. Potem sem prekinila in čez tri mesece zanosila. Brala sem, da ne vpliva, da se telo "sčisti" že v treh tednih po koncu jemanja KT.
Kar pridruži se nam kmalu, hehe, boš videla, kako je luštno!:bravo:

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 11:52:01)

Hvala punce! Jaz jih jemljem ze 6 let in jih nameravam se kaksne 4 mesece. . . Potem pa veselo na delo:sloncek:!

:):):)

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 12:16:24)

Tabletke sem jemala cca 4 leta in potem z 8 mesečno pavzo, zanosila v 2-3 poskusu

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 12:18:54)

Jaz pa skoraj 8 let pa sem potem zanosila s 4-mesečno pavzo (planirana je bila 3-mesečna).

Anonimen -> Zanositev . . . (28.2.2005 19:42:06)

Jaz sem jih jemala 10 let, nato naredila enoletno pavzo, potem pa nama je uspelo čez 2 meseca.

Tako da, veselo na delo in obilo užitkov vama želim!!!!

Blacky

pika78 -> Zanositev . . . (1.3.2005 8:49:01)

Jaz sem jih jemala 7 let (vmes sem enkrat prekinila z njimi za eno leto).
Potem sem jih lani poleti nehala jemati, ker sem imela namen v roku enega leta zanositi in me je skrbelo, da zaradi tolikih let jemanja ne bi mogla. Potem sem pa zanosila že drugi mesec po prenehanju jemanja tabletk... (nepričakovano).
Se pa sedaj zelo veselimo junija...
LP, Pika

Stran: [1]