Mijavček
|
Zivjo punce! najprej en veli šopek rožic za vse, posebno za vse, ki ste mi držali pesti za HSG in posebej za andrejko69 :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Ko sem brala poste so mi dobesedno solze kapljale na tipkovnico ... od ganjenosti :ups: Moram povedat, da me tako, kot me je bolel tale HSG v življenju ni še nič bolelo. Ampak imele ste prav, hitro mine in potem je bolje. Izvidi so pomojem ok, piše, da je preodnost jajcevodov zagotovljena, maternica pa dekstraponirana in normalne oblike. Upam, da to pomeni samo, da bom mela trebušček v :nosecka: ves na desni strani :) A mogoče katera ve, kaj več o tem "dekstra - whatever" ? No ne vem kakšne izkušnje imate ostale, mene je zvečer tisit dan doletela povišana temperatura in naslednji dan močne bolečine po celem trebuhu. Ker nisem vedela aje to normalno al ne, sem poklicala na urgenco in so mi rekli, da naj počakam še en dan ali pol dneva in če ne bo boljše naj pridem kar tja, no pa mi je bilo potem boljše in nisem šla nikamor, le malo sem krvavela. No, ker po treh dneh še vedno nisem bla čist ok, sem se naročila pri moji G, ki jo imam danes ob 11.30, tam pa zveva tudi za izvid spermiograma. Tko, da sem danes spet čist na robu z živčki. :zmeden: Neki bi vas še vprašala punce, ki ste ble na hsg: a so vam tudi prepovedali zanosit v istem ciklusu kot je hsg? Men to ni preveč všeč, ker ovulacijo itak dobim šele ta teden, se pravi več kot en teden po hsg, mi je pa zanositev v tem ciklusu edina "rešitev" pred laparo, ki jo mam v naslednjem ciklusu, pa ne bi rada šla.... sploh po temle zadnjič.. brrrr... Hvala še enkrat vsem za tako lepe besede... Vseh postov od prejšnjega tedna nisem brala, ker sem v službi in mam polno mizo papirjev...Čestitam vsem novim nosečkam, sploh bambi...:bravo::bravo: a veš kako sem se razveselila!! Eno "spešl" rožico pa pošiljma tudi Sisy :rozica: Lepo se mejte ! Mijavček :muca:
|