|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mijavček tuki
28.2.2005 9:53:49   
Mijavček
Zivjo punce!

najprej en veli šopek rožic za vse, posebno za vse, ki ste mi držali pesti za HSG in posebej za andrejko69

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ko sem brala poste so mi dobesedno solze kapljale na tipkovnico ... od ganjenosti :ups:

Moram povedat, da me tako, kot me je bolel tale HSG v življenju ni še nič bolelo. Ampak imele ste prav, hitro mine in potem je bolje. Izvidi so pomojem ok, piše, da je preodnost jajcevodov zagotovljena, maternica pa dekstraponirana in normalne oblike. Upam, da to pomeni samo, da bom mela trebušček v :nosecka: ves na desni strani :) A mogoče katera ve, kaj več o tem "dekstra - whatever" ?

No ne vem kakšne izkušnje imate ostale, mene je zvečer tisit dan doletela povišana temperatura in naslednji dan močne bolečine po celem trebuhu. Ker nisem vedela aje to normalno al ne, sem poklicala na urgenco in so mi rekli, da naj počakam še en dan ali pol dneva in če ne bo boljše naj pridem kar tja, no pa mi je bilo potem boljše in nisem šla nikamor, le malo sem krvavela. No, ker po treh dneh še vedno nisem bla čist ok, sem se naročila pri moji G, ki jo imam danes ob 11.30, tam pa zveva tudi za izvid spermiograma. Tko, da sem danes spet čist na robu z živčki. :zmeden:

Neki bi vas še vprašala punce, ki ste ble na hsg: a so vam tudi prepovedali zanosit v istem ciklusu kot je hsg? Men to ni preveč všeč, ker ovulacijo itak dobim šele ta teden, se pravi več kot en teden po hsg, mi je pa zanositev v tem ciklusu edina "rešitev" pred laparo, ki jo mam v naslednjem ciklusu, pa ne bi rada šla.... sploh po temle zadnjič.. brrrr...

Hvala še enkrat vsem za tako lepe besede...
Vseh postov od prejšnjega tedna nisem brala, ker sem v službi in mam polno mizo papirjev...Čestitam vsem novim nosečkam, sploh bambi...:bravo::bravo: a veš kako sem se razveselila!!
Eno "spešl" rožico pa pošiljma tudi Sisy :rozica:

Lepo se mejte !

Mijavček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mijavček tuki
28.2.2005 10:25:02   
anadejka
Draga Mijavček,najprej lupčka!!!!
Zelo mi je žal ko to berem,da si ravno ti imela tako slabo izkušnjo in hude bolečine zarad tega HSG-ja.
Veš to se nekaterim puncam pač zgodi,ne vprašat zakaj ker ne vem,ampak takih ni dost.

Kar se tiče zanositve takoj po HSG-ju mi ni jasno zakaj moraš počakat en ciklus.Ampak če ti je zdravnik tako naročil on že ve kaj je dobro zate.Jaz sem s svojim lubijem že drugi dan veselo :sloncek:,pa mi noben nč ni reku da ne bi smela:zmeden:.

Nikar se ne boj laparo.Hja sej vem to sem ti tut za HSG rekla pa se je izkazalo grozno.Ampak pri laparo boš dobila narkozo.Res pa je da bo potem mal bolelo.Sej jest tega še nisem dala čez,tko da ti zdej bl govorim kar sem tukaj prebrala od drugih punc,me pa v bližnji prihodnosti isto čaka.Ampak ne smeš se bati,ker če te bo že zdej strah,kaj bo potem šele nekega dne ko boš šla rodit?

Mijavček drži se in čuvaj se,pa želim vama da bi danes dobila dobre izvide in slišala dobre novice.

LP.............andrejka76:angel::rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mijavček tuki
28.2.2005 10:50:15   
Skorpija
Mijavček,samo da je to za tabo...

Jaz po HSG nisem imela takih težav - mogoče te je pa kakšen virusek zagrabil?

Meni rudi niso rekli, da ne smem zanosit, samo da en teden po posegu ne smem:sloncek:... Po mojem gresta lahko v napad, pa čimveč užitka želim...

S.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mijavček tuki
28.2.2005 10:53:39   
Urša76
mijavček,
pošiljam :pujs: za srečo, :angel: da te pazi in :rozica: za tvojo dušco...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mijavček tuki
28.2.2005 10:55:31   
baguSka
Akcija mačka!;)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mijavček tuki
28.2.2005 14:19:04   
Joni
Meni je G rekel, da lahko po HSG takoj poskusim, nobenega ciklusa pavze!:zmeden:

Joni:nosecka:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mijavček tuki
28.2.2005 18:39:18   
Skye
veselo na delo mijavček.....pa da ne boš klempeljčkov preveč brusila;)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mijavček tuki
28.2.2005 18:50:17   
Pia73
Sem vesela, da je za tabo,... :sloncek::sloncek::sloncek: pa po občutku,.....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mijavček tuki
1.3.2005 9:16:58   
Mijavček
Oj punce,

hvala za vse lepe želje. Včeraj mi je moja g rekla, da ni razloga da ne bi že ta mesec poskusili zanositi, tako, da smo veraj zvečer že imeli akcijo :sloncek: :bravo::bravo::bravo:

Spermiogram je pa tud ok.

Hvala hvala hvala

zaradi vas, mi je bilo vse skupaj veeeeliiikooo lažje.

Pa pa

Mačka :muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mijavček tuki
1.3.2005 12:46:16   
Mijavček
Oj!

takoj po HSG sem imela vložek malo krvavkast ampak več je bilo neke tekočine - verjetno kontrasta, vglavnem niti za zamenjat vložek ne.
Po dveh dneh pa sem dobila rahel krvavkast izcedek, ki je trajal 1 dan, ampak čisto malo - niti ne za vložek, imela sem samo ščitnik perila.

pomagala kaj?

LP

Mijavček:muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mijavček tuki
1.3.2005 12:57:34   
Anonimen
Tudi meni je ginekolog svetoval, naj počakam do naslednje M in naj imava zaščito do takrat. Sva upoštevala . Po naslednji menstruaciji je prišlo do zanositve:)

Je pa tudi mene še nekaj dni po HSHju bolelo v spodnjem delu trebuha. Tudi vročino sem imela. Meni so svetovali, naj en teden kar bolj počivam, nič težkega ne delam.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?