Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2005 9:36:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:38:43
|
|
|
|
maruškaD
|
Sicer se zdi bela barva malo dolgočasna, je pa fajn za svetlobo, soba v beli barvi je ponavadi veliko svetlejpa od sob z barvnimi odtenki, kar pa je posledično dobro za oči.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:39:28
|
|
|
|
Magi*
|
se strinjam s tabo, da je otroška soba prebarvana v belo malo pusta. po mojem imaš več izhodov. da pustiš Niki, da bo pobarvala stene sproti:) ali pa jo morda res pobarvaš do polovice s kakšno nežno zeleno, rumeno ali kaj podobnega. Jaz imam v Zarjini sobi (pa Zarje za enkrat še ni notri) do pol obravano v nežno zeleno, potem do stropa v zelo nežno rumeno in strop nežno svetlo modro. imam pa visoke strope, zato ne pride preveč agresivno in natlačeno. na strop bomo nalepili še zvezdice in še nekaj slikic pride notri. malo kasneje bo pa naša princeska najbrž začela z ustvarjanjem kar sama (če je kaj po mamici).
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:42:14
|
|
|
|
Taša
|
Vse lepo in prav vendar je moj čist fertik da bo mogel še enkrat belit.... (do polovice)... Že nori sem ga klicala v službo je rekel babe kaj si spet zmušljujete:)-:)-!!! Res nevem kaj naj naredim
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:43:00
|
|
|
|
Sara3
|
Meni so najbolj všeč bele stene s čim porisane. Tako, da mislim, da je najboljše če pustiš bele, če boš potem gor še kaj porisala ali zalepila.:bravo::bravo::bravo:. Mogoče se ti zdaj zdi pusta, ker je še prazna soba.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:43:28
|
|
|
|
ZARA
|
pol pa kaksen lep dekorativni trak nalimej po stenah...
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:49:03
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
poglej v OBIju:zmeden2: se bo sigurno kaj najdlo
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 9:49:17
|
|
|
|
buškica
|
Predlagam da jo pobeliš v rumeno ampak ne tiste ta močne rumene, ampak mal že na oker. Jest imam dnevno sobo v tej barvi, pa je to postala soba v kateri se najraje zadržujem. Je tako domača in topla barva. Potem pa kombiniraj z belo runenimi zavesami.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 10:15:55
|
|
|
|
jana30
|
Jaz bi stene pobarvala tako kot si rekla, z zeleno, sam tu pa tam kakšen pas.Ali pa kak[en lik, trikotnik, krog, kvadrat kocka. Ful yapali. Ne rabi[ nobenega traka, tist je prekicasto vsaj yame no.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 10:17:10
|
|
|
|
jana30
|
Ej kaj pa je ydaj to, a samo meni tako crke stekajo
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 11:27:20
|
|
|
|
jasna j.
|
Mi smo Enejevo sobo prebarvali modro in pustili beli strop. Potem sva z Enejem na prazno steno nalepla zvezdice, ki se svetijo v temi. Luškano. Imajo jih v Beby centru. Zraven je tudi lepilo.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 12:18:01
|
|
|
|
lin
|
Meni je bela všeč ker se barvanih sten hitro naveličam,pa itak boš mela v barvi pohištvo katero bo sobo popestrilo,pa še pol ko jo nabasaš z vsemi igračama po čist kul
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 12:53:48
|
|
|
|
nikitta
|
vsekakor bi dodala nežen ton. Slišala sem že, da je bela soba najlepša, vendar zame ni tako. Tudi v revijah boš našla vse v barvah, saj barve delujejo tudi tarapevtsko. Res, všasih je bila bela... PS: splanico in sobo imam v marelčno- roza odtenku in ob sončni svetlobi deluje zelo pomirjujoče, dnevna soba je v nežno rumenem odtenku in z ratanom, rožam in modrimi blazinami izgleda "celostno". Do sedaj nisam slišala pripombe, pravzaprav pozitivni odziv je bil.
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 14:12:51
|
|
|
|
kimi
|
Mni je full lepa zelena barva za stene taka nežna
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 14:12:52
|
|
|
|
kimi
|
Mni je full lepa zelena barva za stene taka nežna
|
|
|
|
Punce dejte mi mal pomagat 28.2.2005 14:14:11
|
|
|
|
Magi*
|
nikitta, jaz imam tudi vse v barvah. in vsi se pri meni odlično počutijo. celo tako dobro, da nočejo domov;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?