Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 22.7.2008 1:24:15
|
|
|
|
lindy
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 22.7.2008 8:28:52
|
|
|
|
sakuL
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 22.7.2008 21:16:44
|
|
|
|
TRIŠ
|
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 22.7.2008 22:31:44
|
|
|
|
amaya
|
Zadnjič nisem mogla niti ene tipke stisnit, tako hudo mi je ko berem vaše tragedije. Ni besed s katerimi bi lahko potolažila osebo, ki vse to doživi. Vsakič, ko preberem kakšen post tu gor, grem do posteljice in gledam svojega in si mislim, kako srečna sem, da je zdrav....in kar srce se mi trže, ko pomislim, na vse vas, ki imate v sebi to veliko praznino. Pošiljam ti en velik E.
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 25.7.2008 12:33:40
|
|
|
|
honey
|
Jokam, jokam, jokam Ne znam si predstavljati, kako mora biti to hudo, ko gre tvoj med . Res ne. Upam, da nikoli ne bom vedela. Že tako mi je še danes hudo, ko sem pred 2 letoma izgubila pikico v 5 t nosečnosti. Čeprav po tolikem času, ti lahko izrečem samo sožalje.
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 25.7.2008 18:49:41
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 26.7.2008 12:45:39
|
|
|
|
Nikita***
|
Vse najboljše, Tia Lana. Mamici pa veliko poguma in en velik
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 27.7.2008 22:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se ravno vceraj spomnila na malo Ajso, da bi bila v torek stara tudi ze tri leta. Kako gre hitro vse to. za Tio Lano!
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 27.7.2008 23:30:01
|
|
|
|
alex28
|
Edina pozdrav!! Tudi jaz sem ena izmed tistih mamic, katere naši angelčki si delajo družbo. Imam dva angelčka in od takrat je minilo 4 leta in pol. Pa je bolečina še kako prisotna-pozabiš nikoli, le naučiš se živeti s tem. Ja ko pridejo datumi, še bolj boli- zakaj? Tudi mi bi sicer praznovali rojstne dneve, pa jih ne moremo,.. ne moremo objeti sončkov, jih stisniti k sebi,.. Včasih je hudo tudi kar tako,.. ko te pač kakšne dogodek spomni na to,.. Ja tudi jaz pogrešam moja dva fanta, močno pogrešam,.. Pa če se le da grem skoraj vsak mesec na grob v LJ,.. da ju obiščem-pobožam ploščico. In večkrat se vprašam kako bi izgledala sedaj,,.. kakšne vragolije bi ušpičila,.. prve besede-a tega ni. Razumem te Edina,.. objem ti pošiljam, to je največ kar lahko. Ter poljubčka našim angelčkom.
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 29.7.2008 14:20:42
|
|
|
|
Lusa
|
Oj Edina!Pa je danes tudi z anas napočil ta čas ,čas ,ko bi morali veselo praznovat.....Bolečina?...je grozna ,kaj več nisem zmožna danes napisat... lepo se imejte z Nayo...
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 5.8.2008 21:09:23
|
|
|
|
Oaza
|
Edina-
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 5.8.2008 21:47:15
|
|
|
|
Martina27
|
Kot prvo želim tudi jaz vse najlepše tvoji princeski, kjerkoli je, ampak vedi, da je vedno nekje ob tebi. To je tako kruto, da kar jočem, ker vas občudujem, res vas, vse mamice, ki ste izgubile svoje sončke, ker jaz vem, da če bi se mojemu kaj zgodilo bi tisti isti trenutek umrla Težko se s tem sprijazniš, pravzaprav se ne moreš, naučis se sčasoma živet s to bolečino. Še en razlog, da smo me lahko še kako srečne, ki imamo zdrave sončke Edina, ta tvoja pikica je ponosna, da je imela tako mamico, da se je še zmeraj spominjaš in ji tako lepo napišeš, v to bodi prepričana. Eh, pa spet tak jočem, da komaj vidim kaj pišem, ker to pa je res nekaj groznega
|
|
|
|
RE: Moji Tia Lani....... 8.8.2008 18:48:10
|
|
|
|
Nasy
|
Brez besed sem bodi močna, mislim, da ga ni hujšega trpljenja kot je mamici, ki prestaja to, kakor prestajate ti in ostale, ki pišete tu. Redko zaidem na ta del RR, ker mi je preveč hudo in me vaše zgodbe preveč prizadenejo. za malo princesko
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?