kampi od senja proti primoštenu, lahko z otoki vred (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


mavrica24 -> kampi od senja proti primoštenu, lahko z otoki vred (19.7.2008 21:13:35)

Ojla, midva pa se v začetku avgusta prvič odpravljava z manjšo kamp prikolico proti Dalmaciji. Zanima me, ali imate kak predlog za kamp, kjer:
- je dobra senca za prikolico
- je dostop do morja ok (lahko tudi skale ali prod) in blizu (da ni kake ceste vmes, ki kamp ločuje na dva dela)
- je morje res čisto in ne preveč zasedeno s čolni, da lahko veliko plavaš
- je možnost plaže čisto blizu ali pa je dostopna kaka senca vsaj del dneva in
- da je bolj privat ali velik razpotegnjen kamp (da nisi nagužvan ko sardela)

še dodatno (če je možno)
- da lahko narediš tudi kak kolesarski ali zgodovinski izlet (da nisi čisto izoliran, a imaš vendarle nekaj miru na plaži)
- da ni kak velik turistični kraj oz. mesto čisto zraven, ko nimaš več občutka, da si v naravi (kjer je vse skomercializirano)
- če si na otoku: da se lahko premakneš npr. po 1 tednu tudi na drug del otoka (še za en teden)

Kakšne ideje? Bila sva že z motorjem, pa kolesi na otokih s šotorom ali v app( lošinj, pag, krk, lastovo, cres, mljet, hvar, ...), za avtokampe, ko imaš prikolo, pa še nimava izkušenj, oz. imam za lepe autokampe zelo slab spomin[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Sva pa zaenkrat še v dvoje, tako da ne rabiva lepe plaže in nizke vode za otročka.
Mislila sva iti od Senja še naprej po Jadranki, lahko tudi na kak otok, če ob jadranki ne bo nič, max do 10 km pred splitom, če pa do tam ne bo nič, pa na trajekt in v korčulo v kak kamp, hvar mogoče?...

Veliko je želja, vem. In vsega verjetno ne bova mogla dobit. A kakšne so vaše izkušnje? Predlogi dobrodošli ;) Že vnaprej hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Stran: [1]