Urša76
|
no, in citiram: ******************* kako je bilo, te zanima? ja,kar fajn, ma kaj fajn, SUPERCA je blo. sem v nebesih... smo se dobil v lokalčku, pol sva mi2 skupi sedela in me je skoz za roko držal. pa mal smo po?vekal, pa mal se smejal... pa slikal so naju z mobijem. uokvirjena sva v srček. pa mu je bla slikca ful všeč. in pol smo pa počas šli, pa me je objel, pa tok lepo stisnu k seb. pa na lička lupčeka. kar se mi zdi zaenkrat čisto dovolj. mi je všeč, da ni težil za kaj več, čeprav sva si oba tak blazno všeč in bi oba hotla kaj več... mi je reku, da prijatli ne grejo dlje, pa sem mu pritrdila, da je to res (zdaj razumem & vem, da je tako prav in za zdaj dovolj) vem pa tudi, da bova zihr skupaj. mi je všeč, da ne muti in mi ne obljublja nekaj, česar mi (trenutno) ne more dati. vidi pa se mu že iz letala, da je zaljubljen vame. kar mi je tud njegov prijatelj potrdil, ko sva ostala za par minut sama za mizo :) sam pač rabi mal več časa... pol je pa še reku, ko sva se poslavljala, da res upa in si želi, da grem v soboto z njim v kino. pa sem rekla, ga grem in me je še 1x tko stisnu, da sem mela čist mehka kolenčka :) pol pa obvezno še par sms-ov za lahko noč, k sem prišla domov... in spat ob polnoči. ja, ne, tko je to blo/je... in zdaj? zdaj sem tukaj... z mehkimi koleni, iskrivimi učki in srčki pred očmi... in do pomladi je samo še 20 dni :) *************** no, pupe to je to; vč. randi
|