Dobro jutro!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nejcko -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:00:00)

Morgen, punce...

Vidim, da sem danes prekosila sama sebe in sem prva...

evo, kavica je že kuhana... vroča... dišeča... čaka na vas, zaspanke!!!

Lunca1 -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:44:09)

Jutro. Jaz bom pa kar enga čajčka. Si morem še za jest pripravit, preden se Pina zbudi.

Muffin -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:45:52)

Dobro jutro !! :)

Jaz sem svojo :kava:. Če jo katera še želi, je dobrodošla.

Lp in še lepši začetek novega tedna :kuza:, M

Lunca1 -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:47:08)

Jutri je pa že marec.:bravo::bravo::bravo:

dory -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:53:56)

Dobro jutro tudi vam vsem...jaz bi poleg kavice se kej sprostilnega...sem z zivci cist prec...smo pri desetih mesecih spet presaltali nazaj na flaso...tko tamal gospodic popapca celih 60ml celo 2x na dan:zmeden:

Mi je tko bad ko vidim,kako mi pred ocmi hujsa,pa ne znam nic narest,da bi mu pomagala:((:((

anajmad -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 6:56:04)

Sm pa jst misla,da sem zgodnja.Pr nam piha burja okrog vogalov in mami je mal žalostna:((:((:((:((:((:((:((:((,ker hre njena pupica za en teden v šolo v naravi,čist na drug konc Slovenije:(:(:(:(:(:(:(:(.Punce,to vas še čaka.
en lp:morje:D.

nejcko -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:01:10)

Joj, punce, saj je res ponedeljek, ampak ne bit tako žalostne, no!

teja, pa kaj dohtarji niso nič ugotovili, kaj bi bilo z Majem narobe? Sem pa tudi jaz kot dojenček pri šestih mesecih fasala nek črevesni virus in bila en teden v bolnici in mama pravi, da nikoli nisem več tako rada jedla kot prej.

Saj bo, jutri je že marec, prihaja pomlad, pa sonček... potem vse lepše zgleda.

L&F&B -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:03:43)

Ojla! Mi smo imeli burno noč, pa je Lumpi mal podaljšal spanje. Sem pa ugotovila, da sem bila kar sama kriva. Sem ga premalo oblekla. Žaklja ne prenese in se spravi ven, v pižami pa ga je zeblo in ni mogel spat. No, ko sem mu potem končno dala še eno pižamo in ga nehala tlačit v žakelj je bilo ok.
Teja, sej bo! Po mal pa mal, pa bo.:kava:

dory -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:07:58)

Ne nejcko...sred tega tedna dobim izvide...pol desetega marca morva se h gastrologu..sam ej tkole ne more vec naprej...tamal poje glih sam tok da prezivi,kar je ob konstantnem gibanju mal premal...in pol ga vsa zalostna gledam in se namest njega sama zapodim v hladilnik:zmeden:

Lunca1 -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:10:21)

Joj Teja držim pesti, da se bo tole vse čimprej uredilo.

puri -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:15:55)

Dobro jutro!:)

Ja, jutri je že marec,.........ampak a ste slišale, kolk bo ta teden mraz:zmeden:
Upam, da ko bo ta mraz mimo, da se bo potem začelo bolj pomladno vreme!

Teja, upam da bo Maj kmal začel bolj jesti in da ima to samo tako obdobje!:rozica:

nejcko -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:17:06)

Verjamem, teja, da more res bit grozno takole gledat otroka, ki nič ne je... res upam, da boš kmalu izvedela, kako in kaj, in da se bodo stvari normalizirale.

No, zdej je pa vsa moja vojska že pokonc in grem v akcijo... oblačenje, pa v vrtec.
Ve pa še kar kofetkajte naprej, se vam kasneje pridružim...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2005 7:58:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

TARA in MAJ -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 7:59:33)

Jutro tudi od mene:zaspan:
Dones sem tako zaspana,da grem kuhat še eno:kava:in upam da se po njej zbudim:)
Mislim da bi blo dobro malo na zrak da se prebudim saj je baje zlo mrzlo,pa saj bom morala peljat našega:kuza:lulat

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2005 8:03:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

JASNA D -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:04:20)

Dobro jutro vsem!

Kavo sem že spila, sedaj pa me čaka zelooo naporen dan - oba pokavca imam doma, pa še sama bom z njima doma. To, da sta oba bolna :((:((:((:(( pa ne rabim spet razlagat..... Držite pesti, da ne doživim živčnega zloma!

Jasna

dory -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:06:59)

Jasna D..drzim pesti,da se kmal pozdravte in ...ce ze dozivis zivcni zlom...bova ze dve :)

india -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:08:42)

Dobro jutro vsem skupaj!
Jaz sme že skuhala dinamit:kava:, ker me danes čaka naporen dan, laufarija po CSD in davkariji,.pa banka,...joj kakšna muka je to za mene!:(:(

Ja anajmad, kam pa gre tvoja pupa?? Jaz sem tega že vajena, imam tudi vedno ful krizo,ko kam gredo, a ti povem, da preživiš, zato pa je tisti petek bolj prijeten,ko se vrne domov!:miska::sloncek::sloncek::sloncek::miska:

Taša -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:17:26)

Dobro jutro še od naju z Mašo... Sva sami ati je v službi, Nika pa v vrtcu.Sem si že skuhala eno:kava: .. doma pa bomba... Komaj čakam da bo vse porihtano.. Danes popoldan pripeljejo otroško sobo, jutri pa jo pridejo zmontirat:bravo:;), komaj čakam, pol pa sledi najbolj super delo... Zlaganje stvari na poličke in obleke v omaro... To bom pa že z veseljem delalala...:sloncek:

tina.nika -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:22:39)

Dobro jutro še od mene. Sva obe z Niko bolani:((:((. Sem spila že eno :kava:, pa nič ne pomaga:(:((, sem taka kot zombi.
Lep dan,
Tina

Pupica -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:28:34)

Br jutr tut od nas3!

Punce dons je pa tak mraz uzuni. :kuza:je šla sam lulat pa tko hit nazaj, da sploh nisem mogla verjet:)-:)-:)-:)-
Ji je zgleda kr fejst pod kombinežico zapihal.

tjaga -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:32:07)

Jutro tud od mene. Sem še kr zalimana, čeprav sem že skor tri ure pokonci. Ven se mi pa niti pod razno ne da niti skozi okno pogledat. Mi lahko pogled zmrzne :)-:)- . Grem še na eno :kava: . By by.

:kava::kuza::kava::kuza:

Lenny -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:37:06)

Dobro jutro še z moje strani!
Sem komaj zdaj pri prvi :kava: in uživam. So mi pa na poti v službo skoraj ušesa zmrznila :)
Punce, a verjamete, da je že konec februarja? Meni se zdi, kot da je bilo ravnokar novo leto. Čisto prehitro mi gre čas!
Lep dan vsem! :)

nejcko -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:41:56)

Ej, Lenny, sej če človek skozi okno pogleda ali pa nos ven pomoli ima itak občutek, da novo leto šele prihaja...
Meni se pa prav vleče tale zimski čas... joj, sonček, morje, TOPLOTA.... naj gre čas še malo hitreje!

Anonimen -> Dobro jutro!!! (28.2.2005 8:51:15)

Dobro jutro!

Ja, tut jst ne morem verjet da sem ob taki nečloveški uri:)- (počitnice) že pokonc...ampak grem pol na SZ na obisk:)-

lp,:fis:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>