RoZala -> RE: Psiholog pri 3 letih (18.7.2008 18:33:34)
|
Hči je dobila vabilo za sistematski, tam pa sem dobila napotnico za otroškega psihologa. Ko prideva s hčerko na določeni dan tja, sem morala pri sestri izpolnit vprašalnik, potem pa sva šli k psihologinji. Ko je pregledovala vprašalnik, se je zapičila v moje odgovore, da se hči še pri treh letih zbuja večkrat na noč. Začela je vrtat vame, da kako to, da če se je kaj spremenilo (vmes smo se selili ampak je bilo že takrat tako)... potem pa me je vprašala, če jo kdaj pustiva samo. Pa sem pokimala, ker sem mislila, da misli "samo" ko kot samo pri sorodnikih, torej brez naju in sem tudi rekla, da pri babi in dediju za nekaj ur. Pa je potem še dodala "doma" (torej, če jo samo pustiva doma). Nekaj sekund sem bila tiho, ker sploh nisem dojela, kaj me sprašuje. Potem sem seveda rekla, da ne. Pa me je še 1x vprašala, če jo res ne puščava same doma in me pozorno gledala. HALO????? Pa sem spet rekla, da NE! Jezilo me je, da je vrtala vame in me skoraj hotela prepričat, da sem neodgovorna mama, ki pušča majhnega otroka samega doma. Itak pa ne verjamem, da bi taka mama to tudi priznala. Dobro, da je starejši sin to že dal čez pri drugi pediatrinji.
|
|
|
|