|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparo,histero
27.2.2005 20:30:39   
Sisy
ojla punce,

po težkem,prejokanem vikendu se ponovno oglašam in poročam da sem že boljše,da so mi moj dragi in družina v veliko oporo in polni optimizma tko da gremo veselo naprej....

Z iskalnikom sem že našla vse mogoče teme o laparo in histero pa vendarle mi ni popolnoma vse jasno, zato bi vse tiste,ki ste že dale to skozi če mi lahko odgovorite na par vprašanj...

1. Jutri bom poklicala v ta staro porodnišnico da se naročim za poseg pri dr.Tomaževiču....zato me zanima kako dolgo se čaka,kdaj ste ve dobile datum? Je res da so v ljubljani čakalne dobe najdaljše? (sama bi šla opravit ta poseg tudi v Postojno a vsi tolk prisegajo na Dr.Tomaževiča in pravijo da se splača počakat...je to res?)

2. Koliko časa po opravljenem posegu ni priporočljivo :sloncek: ? Je res da je največ možnosti da "se prime" v prvih treh mesecih po posegu?

3. Pa še eno vprašanje o IVF....V primeru da laparo ne bo uspešna me čaka IVF....drugače sem pacientka dr.Reša in me zanima ali IVF opravijo v ZD Dravlje ali tudi v ljubljanski porodnišnici?

4. No pa še zadnje vprašanje: a ste mogoče kaj seznanjene kakšne so možnosti zanositve po laparo in kakšne po IVF? No sej vem da ni nobena strokovnjakinja, zanimajo me le mnenja.....;)

Upam da vas nisem preveč zasula z vprašanji,

želim vam lep večer in vam pošiljam en pozdravček :rozica:

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   laparo,histero
27.2.2005 20:35:58   
Anitka
Oj Sisy, sem vesela, da si že vsaj malce bolje.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Na vprašanja ti žal ne znam kaj dosti odgovoriti, a verjamem, da ti bodo naše punce z veseljem odgovorile.

Drži se,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   laparo,histero
27.2.2005 20:39:31   
miska2004
Pozdravljena Sisy, veseli me, da si bolje, in držim pesti, da ti bo prav kmalu uspelo - če je le možno, po naravni poti!

Srečno!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   laparo,histero
27.2.2005 20:49:02   
tinkamiška
Sisy, rade volje bi ti pomagala, vendar sem iz celjskega konca in pojma nimam kako dolgo se čaka pri vas.

Pri meni je vse skupaj šlo kar hitro, edino kar smo čakali je bila moja M.
Sama sem morala z :sloncek: počakati do prve M(je pravkar na obisku) in nato lahko spet začneva korakati proti:duda:, Pika pa mora počakati mislim da tri mesece. Ne vem od česa je to odvisno. Moja G je rekla, da je največ možnoti za:duda: prve tri mesece po operaciji.

Želim ti, da bi bila čimprej na vrsti in, da bi porihtali kar je treba in da bi vama potem hitro ratalo:rozica::angel::rozica:

Tinka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   laparo,histero
27.2.2005 20:54:54   
pika74
Ojla Sisy,

1. Jaz sem na datum čakala cca. 1 mesec, potem sva pa z G še malo prestavila zaradi praznikov. Jaz sem slišala, da je dr. Tomaževič CAR.

2. Meni je rekel Pušenjak, da je priporočljivo vsaj 2 tedna po histeroskopiji abstinirat. Moj G pa mi je rekel, da naj po M. Sedaj pa čakam na M, katera že 2 tedna zamuja. Sicer sem slišala, da je prvih 6 mesecev največ možnosti, drugih 6 pa malo manj.

3. Ne vem.

4. Če je operacija uspešna, so možnosti velike. Glede IVF ne vem.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   laparo,histero
27.2.2005 20:57:10   
Sisy
hvala punce super ste:bravo:

men je trenutno najbl važn da ne bom preveč dolg čakala na datum (sporočim jutri kaj bodo rekli) pa da bi laparo uspela...upaaaa,upaaaam in še bolj močno upaaam.....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   laparo,histero
27.2.2005 20:57:49   
Sisy
aja Pika,a ti je poseg opravil dr.Tomaževič?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   laparo,histero
27.2.2005 21:18:46   
sašaš
Sisy!
Ko se boš naročala v stari porodnišnici, ti bodo najprej dali tvojo zaporedno številko in ti rekli, da spet pokliči na prvi dan nasledneje M. Takrat poveš svojo št. in dobiš datum za operacijo. Trenutno se čaka 2 - 3 mesece!

Jaz sem se naročala v petek in so mi tako rekli - moja št.je 294. Operiral pa me bo tud dr. Tomaževič.

Držmo se!

Lp :muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   laparo,histero
27.2.2005 21:31:03   
Sisy
:zmeden::zmeden::zmeden:

a misliš da bi kej pomagal če bi šla osebno tja...Verjetn ne....:(

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   laparo,histero
27.2.2005 21:31:24   
Pia73
Žal ti ne znam kaj veliko pomagati, ker meni niso delali laparoskopije v LJ, pa tudi histeroskopije ne,.. Pa oboje je bilo pri meni na srečo diagnostično (ni bilo nič narone)

Piko74 pa je operiral dr. Drobnič.

Edino to vem, da je po laparoskopiji dobro počakati do prve M s hopa cupanjem, pa meni po pravici niti pasalo ni, samo jaz sem imela laparoskopijo zaradi suma izvenmaternične nosečnosti, pa pol abrazijo,...

Pojdi mal tja, kjer odgovarja dr. Pušenjak, trenutno je na dopustu, samo z iskalnikom najdeš marsikaj.

Pa srečno,... :rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   laparo,histero
27.2.2005 21:32:20   
Pia73
Osebni stik bi pomagal samo če imaš veze, sicer ne,... so pa tudi v MB zelo dobri, če ti ni predaleč,... Meni so v MB delali histeroskopijo.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   laparo,histero
27.2.2005 22:11:16   
sašaš
Tud po mojem brez vez ne pomaga ne os. stik niti kej druzga...ne vem, no!?

Lp :muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   laparo,histero
27.2.2005 23:53:13   
Tijara
....ja za lj ne vem, jaz sem šla v Trbovlje in sem bila na vrsti en teden po postavitvi diagnoze. Delali so mi laparo in histeroskopijo zaradi septuma, začetka odmiranja jajčnika, ciste in zarastlin v maternici. En mesec sem bila čist boga zdaj pa sem kot nova in moram reči vse pohvale kirurgu dr. Jurci. Je resnično fenomenalen, pa še obravnavajo te ne kot kos mesa v mesnici.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   laparo,histero
28.2.2005 6:44:42   
anajmad
Sisy,Tomaževič je eden izmed najboljših,sploh za takšne stvari.Glede naročanja pa tako, jst ima VIP,pa bom kljub temu čakala reci in piši 4 mesece,ker je bilo vmes Novo leto.Mene bo operirala Ribičeva,ki je pa baje tud zelo dobra,ampak za takšne stvari,kot jih imam jst.Men je g.rekla,da mi bo Ribičeva povedala,koliko časa moram čakat po posegu.Ampak jst sem si sama pr seb rekla,da bom kr lepo v miru počakala najmanj tri cikluse,če ne več,da telo in maternica prideta k sebi.Boš vidla,da bo vse v redu:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   laparo,histero
28.2.2005 6:48:17   
Špelka
Zdravo, Sisy!

Sem ena tistih, k iso dale oba posega skozi v Ljubljani - operiral me je dr. Vogler, kateri je tudi kar stručko. Glede večjih in manjših možnosti ni govoril, je pa rekel, da glede na zapacanost jajcevodov pred operacijo so moje šanse pribl. 50 % tistih od zdravih žensk. No, za enkrat ni še nič, je pa res, da še niso minili 3 poskusi. Če že imaš napotnico, se kar hitro naroči, če je pa nimaš, se pa tud kar naroči, ker napotnico lahko pridobiš še vmes - do posega. Pri meni je bila čakalna doba kar dolga, ker je bilo vmes poletje, pri tebi bo šlo verjetno hitreje.

Upam na vse najboljpe zate! :rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   laparo,histero
28.2.2005 7:02:42   
mirjamca
Profesor Tomaževič je res najboljši, vendar pa vsaj histeroskopija ni nek zapleten poseg. Jaz sem, ker sem obupala nad čakalno dobo in pa predvsem neprijaznostjo sester v Lj, poklicala v Postojno na tel. 05/726 55 71, v recepciji so me vezali direktno k dr. Grmeku in sva se takoj zmenila.
Pa dobro opravi, Mirjam

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   laparo,histero
28.2.2005 8:41:59   
alpog
IVF, kolikor vem opravijo samo v stari porodnišnici v Lj, v Mb ali pa v Postojni. Držim pesti!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   laparo,histero
28.2.2005 9:40:55   
Mana
Zdravo!
Glede IVF postopka. Mislim, da imaš srečo, da si pacientka dr.Reša, saj je on zelo priznan glede IVF. Tudi dr. Tomaževič je zelo dober vendar je sam postopek v LJ. zelo psihično utrujajoč. Pri dr. Rešu je vse veliko bolj spontano, ni treba cele dopoldneve čakati, gleda te vedno on sam, v glavnem je veliko bolj sproščeno in "udobno" kot v LJ. Meni je 6-tič ratalo prav pri njem. Spremljanje rasti foliklov poteka v Dravljah, punkcija in transfer pa v Postojni
kjer si tudi takoj na vrsti, tako kot te naroči. Upam, da ti bo uspelo brez IVF, če pa ne, ti priporočam dr.Reša.
Lep pozdrav in držim pesti
Mana

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   laparo,histero
28.2.2005 9:42:54   
nena m
Če dela IVF dr. Reš, je treba na punkcijo in transfer v Postojno, ostalo opraviš v Dravljah.
Pa saj IVF sploh ne boš potrebovala, boš videla. Zdravniki itak najprej povej najslabše možnosti.:miska:
LP

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   laparo,histero
28.2.2005 9:53:17   
Sisy
punce sem se šla danes zjutraj kar direktno naročit za laparo in sem bila tako razočarana! Tako je kot ste rekle....najprej dobiš številko,pokličeš 1.dan menstruacije in te šele potem naročijo haloooo...jaz sem tako razočarana....Tam čaka ogroooomno punc, vse skupaj je res tako da si samo ena številka.....

Pa sem rekla sestri da točno vem kdaj bom dobila M in da prosim da me danes naroči pa ni hotela nič slišat...Glede na to da je bilo na HSG-ju v Postojni popolnoma drugače,da so veliko bolj človeški sem se odločila da danes poskličem in se naročim za laparo v Postojni....kljub temu da pravite da je dr.Tomaževič najboljši, menim da tud v Postojni ne morejo bit "slabi", saj je dr.Reš povezan direktno z njimi....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   laparo,histero
28.2.2005 10:17:40   
larisa
Sisy , med vikendom nisem na netu in ti šele danes lahko pišem, da mi je žal da si morala dobiti slabe novice ampak kot so ti druge rekle, ni nujno da je tako slabo in sedaj se bo začelo premikati in boš hitreje prišla do tako željenega:duda:. V lj. so reš ful nečloveški, kot da bi se ukvarjali z številkami in ne z ljudmi. Mene je sicer operiral dr.Tomaževič in je čist ok ampak če bom mogla še na kako operacijo sedaj ko nama tudi po klomifenu ni uspelo, bom šla kam drugam.
Želim ti srečno in se beremo:angel::rozica::angel::rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   laparo,histero
28.2.2005 11:20:34   
Pikipoki
Jaz sem dala laporo in histoskopijo skozi v Trbovljah (tudi pri dr. Jurci, kot je napisala že ena zgoraj). Odstranili so mi pregrado, vendar je problem nastal zaradi spermiograma. V ambulanti za neplodnost so mi rekli, da ponavadi nekako v pol leta nekatere zanosijo, jaz sem imela zdaj peto menstruacijo po operaciji, pa ni še nič :((:((:((. Ker sem na čakalni listi za zunajtelesno oploditev, mi je nekoliko lažje in sem bolj sproščena.

Sisy, res je bolje, da greš drugam, kot da čakaš v Lj. Konec koncev se potem nabirajo meseci, ki niso nikomur v veselje.

LP

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?