kekec in mojca -> RE: Mariborčanke (13.11.2008 13:18:17)
|
Saraya, tole s polivanjem omeni svoji P. Lahko, da gre za refluks. Pa če ne drugega - baje je to tudi eden izmed vzrokov za podaljšanje porodniške, vendar nisem čisto ziher. Kekec je ostal doma in bo do torka, potem pa pokličem v vrtec, da vidim, kakšno je stanje. Zvečer sva ugotovila, da je manjkala punčka, s katero se ravno ne druži preveč, tako da imam dober občutek in me ni strah, da je že okužen. Hotela sem vas nekaj prosit. Jutri ste se zmenle v EP. Želim si vas spoznat, vendar bo to s Kekcem nemogoče. Bi morda lahko zavile v Mercator na Pobrežje, ker imajo tam nasproti gostilne igralnico, v kateri se lahko Kekec brez problemov igra, jaz pa lahko vsaj malo v miru spijem kavo? Saj če ste v avtu, je tak vseeno, al greste v EP al pa v Mercator... Pa še manjša gužva je v Mercatorju kot v EP, pa otroci so potem tudi lahko na tleh v igralnici... (za tiste, ki imate že malčke). Pa Trnuljčica lahko pride tja peš, pa Čmrlika tudi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa saj še najdem nekaj razlogov, samo zdaj mi mali ful kriči in ga grem motivirat.
|
|
|
|