kekec in mojca -> RE: Mariborčanke (5.11.2008 21:57:24)
|
Mene boste tak prijavli na CSD, mojega malega sem namreč prvič dala v bazen že na morju. Mislim, da je bil star slabe tri mesece. Tam mu ni bilo všeč, morje mu je bolj odgovarjalo, ampak samo za par minut, potem pa ura spanja... Vajo smo ponovili pri dobrih treh mesecih (mogoče je že bil star štiri) v Habakuku, tam je že bolj užival v fredovem obroču, potem pa spet na morju, kjer je ugotavljal, da noge izginejo, ko jih da pod vodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... pa spet takoj po morju na Habakuku. Zdaj, pri šestih mesecih je pa tak spraznil pol bazena. Najprej šprical z rokicami, potem, ko sem ga dala v obroč, pa je odplaval proč od mene, tako da sama z obema otrokoma niti nisem upala več v vodo, ker moramo imeti oba na očeh. Pa itak, da je nonstop h Kekcu plaval... ta starejši se mu je pa režal in ga klical, pa skrival... Skratka, ko mi je dolgčas (no, nam), si omislimo plavanje. Sicer mi je malo nerodno it v kopalke zaradi moje "manekenske" postave, ampak potem pa pride Kekec in izjavi: "Mami, ti si tak udobna, ker si tak mehka!" pa spet pokažem vagi jezik in se ne obremenjujem s kilami.
|
|
|
|