|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
12.12.2008 22:59:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,interpol te je že našel,kje si se potikala danesuser posted image user posted image

Ja, saj sem itak rekli tvoji mali, da te naj pozdravi user posted image

A te je? Kaj ti je te rekla? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
12.12.2008 23:00:23   
Pandica
Aja, pozdravla vas nisem, dober večer user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
12.12.2008 23:01:22   
Pandica
Jaz pa spet jem ono slano pecivo z makom in sezamom, imam že polno sezama med tipkami v tipkovnici user posted image ker mak je premali pa se ga niti ne vidi user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
12.12.2008 23:06:03   
Pandica
Ki te ste vse? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
12.12.2008 23:07:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

veš kaj mi je rekla,že prek telefona mami,pandica te pozdravljauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
12.12.2008 23:07:45   
Pandica
Saraya   tvoja mama pa je taka frajerka user posted image  user posted image  user posted image
Kak je bila lepo oblečena vse v kombinaciji, vijločn pulover, vijolčni šal in še vijolčn prstan, vse v stilu in še barvo, ki je full moderna. Bravo "super" babi, je tak kot moja user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
12.12.2008 23:07:49   
arabela*

Ki te ste vse? user posted image

jaz sem še tu

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
12.12.2008 23:08:31   
arabela*
upam,da bom danes lahko spala.Eh,.če sem cela prehlajena,pa bogauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
12.12.2008 23:09:20   
Pandica

veš kaj mi je rekla,že prek telefona mami,pandica te pozdravljauser posted image

Mala pa je tut tak luškana, sem si jo danes celo ogledala kak je bla lepo zrihtana in tiste njene čopke.
Kaj pa je na čelu delala, ima nekaj počohano, je nisem hotela spraševat?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
12.12.2008 23:10:29   
Pandica
botrca   ku ku, vidim te user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
12.12.2008 23:11:05   
arabela*

Saraya   tvoja mama pa je taka frajerka user posted image  user posted image  user posted image
Kak je bila lepo oblečena vse v kombinaciji, vijločn pulover, vijolčni šal in še vijolčn prstan, vse v stilu in še barvo, ki je full moderna. Bravo "super" babi, je tak kot moja user posted image

ja,draga pandica,meni to ni kaj preveč všečno.
Mene vedno tak opolzko gleda,ko se ne porihtam,oz.če nisem po zadnji modi.
Vedno mi samo govori,kaj bi morala met,pa kaj je moderno.......
Jaz pa trenutno res nimam časa za take.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
12.12.2008 23:12:51   
arabela*

Mala pa je tut tak luškana, sem si jo danes celo ogledala kak je bla lepo zrihtana in tiste njene čopke.
Kaj pa je na čelu delala, ima nekaj počohano, je nisem hotela spraševat?

eh danes ni bla kaj prida,kavbojke,pa nek pulover.Ima lepše stvari,samo kaj češ,ko je tako vremeuser posted image
Padla je na čelu in je mela sterostrip,grdo je videt

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
12.12.2008 23:14:46   
Pandica
Saraya   ja, saj vem kak je to, ker jaz tut raje Zali kupim kot sebi user posted image
Ravno danes sem ji vzela v Baby Centru še ono pojočo knjigico od Fisher Priceja tak, da zdaj ima vse, kužka, telefon in knjigico user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
12.12.2008 23:16:20   
Pandica

eh danes ni bla kaj prida,kavbojke,pa nek pulover.Ima lepše stvari,samo kaj češ,ko je tako vremeuser posted image
Padla je na čelu in je mela sterostrip,grdo je videt

Eh, full je bla luškana danes user posted image user posted image kavbojke in rdeč puloverček je imela, luštna pa 100/h user posted image
Boga revica mala user posted image , naj bo čimprej ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
12.12.2008 23:17:40   
arabela*
Ja pa ni ti povedla,da ma še vedno dudouser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
12.12.2008 23:18:38   
arabela*

Boga revica mala user posted image , naj bo čimprej ok.

saj je že ok.samo vidi se ji še.Pa mislim,da se bo še kar dolgo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
12.12.2008 23:19:17   
Pandica

Ja pa ni ti povedla,da ma še vedno dudouser posted image user posted image

Ne, to pa res ne user posted image
Povej ji, da Zali nikoli ni imela dudice in je ona tut ne rabi več, ker je že itak prevelika punčka za njo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
12.12.2008 23:20:37   
Pandica
Samo ne gre mi zdaj v račun, kako te ona ve, da sem jaz Pandica? user posted image   Saj tvoja mama me pozna po mojem pravem imenu in ziher ne ve mojga nika iz rr, da bi lahko Aneji prišepnila, kaj? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
12.12.2008 23:22:46   
arabela*

Samo ne gre mi zdaj v račun, kako te ona ve, da sem jaz Pandica? user posted image   Saj tvoja mama me pozna po mojem pravem imenu in ziher ne ve mojga nika iz rr, da bi lahko Aneji prišepnila, kaj? user posted image

to se jaz tud sprašujem od kje ona to ve.
Pa itak je mala pravi špijun,mogoče,nevem sem kdaj omenla,nevem....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
12.12.2008 23:23:22   
arabela*

Saj tvoja mama me pozna po mojem pravem imenu in ziher ne ve mojga nika iz rr, da bi lahko Aneji prišepnila, kaj? user posted image

si čist zmešanauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
12.12.2008 23:24:44   
arabela*
ej sem cel hladilnik že spraznila,samo jem,pa jem,pa jem,vse vrste sladkarij.Smo že ko en diskont tu pri nas,svašta dobiš sladkegauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
12.12.2008 23:26:26   
Pandica
Jaz pa danes jem slano user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
12.12.2008 23:27:03   
Pandica
A. pa je prava faca, tako mala pa že vse ve user posted image in pozna po imenih in nikih user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
12.12.2008 23:31:15   
arabela*

A. pa je prava faca, tako mala pa že vse ve user posted image in pozna po imenih in nikih user posted image

nabrita ko hren.Ma ni vredu,preveč se s starejšimi druži,komaj čakam da gre v vrtec,da se zbistri

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
12.12.2008 23:31:52   
arabela*
Meša pa vedno Zalo in Vanouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ime
elyy

katero ime vam je bolj všeč?

Tian (91%)

Taid (5%)

Amaid (3%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!