gold fish -> RE: Mariborčanke (3.12.2008 23:35:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Joj, šit, meni se zmeša, da bi komaj 3 dan videla Zalo, verjetno bi popizdla... Že zdaj sem se čudla, ko je ona prijateljica "rodila" v pon. oz. so ji CR naredili ob 12.23h , pa je pol malega komaj ob pol osmih zvečer videla prvič...že to se mi je full dolgo zdelo...torej je vedno po CR taka praksa al kak? če zjutraj rodiš, pa je vse ok ga dobiš isti dan....., jaz sem vedno pozno popoldan - 17 in gre avtomatsko v drugi dan, ker k sebi prideš tam ob enih 19...to je pa kao prepozno..... ....pa prvič so me pustli 18 ur - pol naredili urgentnega..... malega morali oživljat..... ...sedaj je bil cr dogovorjen, ampak sem jaz prehitevala...popadki.... in je bil spet kao urgentni...ampak se vsaj nisem mučila....če bi bilo vse ok, bi malega dobila takoj zjutraj po viziti, ampak žal mi ni bilo usojeno...... pol 2 dan nisem smela it na pediatrijo, ker sem bila v šok sobi, pa da ne bi skup padla.....3 dan so mi pa dovolile, da ga grem pogledat..... Sicer sem ga videla drugo jutro, preden so ga peljali na pediatrijo, ampak sem bla tak paf,ko mi je rekla, da ima dihalno stisko, da sem ga samo za rokico primla in si mislila, peljite ga čimprej tja in ga priklopite revčeka, da se ne muči več z dihanjem......
|
|
|
|